Μπενίτεθ: «Αυτή η Λίβερπουλ είναι καλύτερη από του 2005»!

Gazzetta team
Μπενίτεθ: «Αυτή η Λίβερπουλ είναι καλύτερη από του 2005»!

bet365

Ο Ράφα Μπενίτεθ που την οδήγησε στο θαύμα της Πόλης, ισχυρίστηκε ότι οι Reds του Γίργκεν Κλοπ έχουν μεγαλύτερη ποιότητα, πιο γεμάτο και ακριβό ρόστερ από τη δική του ομάδα.

Ο τελικός του Champions League πλησιάζει και οι «Times» έσπευσαν να πάρουν συνέντευξη από τον Ράφα Μπενίτεθ, ο οποίος δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή τη γιορτή. Πέρασαν 13 χρόνια από το Θαύμα της Πόλης και 11 από τον τελευταίο τελικό της Λίβερπουλ στο θεσμό και ο ο Ισπανός προπονητής φρόντισε να εξηγήσει ότι αυτή η ομάδα έχει καλύτερες προοπτικές απ' ό,τι είχε η δική του.

«Εμείς πετύχαμε το θαύμα, αλλά αυτή η ομάδα είναι καλύτερη και έχει σαφώς μεγαλύτερο προϋπολογισμό απ' ό,τι εμείς τότε. Γενικότερα η αξία αυτής της ομάδας είναι μεγαλύτερη, καθώς δίνονται εδώ και χρόνια πολλά χρήματα για να δημιουργηθεί. Εχουν φτιάξει πάντως μία εξαιρετική ισορροπία.

Εμείς είχαμε παίκτες που δούλευαν πολύ σκληρά, αλλά αυτή η ομάδα έχει τρεις μπροστά που από μόνοι τους μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Εμείς τότε είχαμε ίσως έναν. Αυτή τη στιγμή αναμφίβολα έχουν περισσότερη ποιότητα», είπε ο Μπενίτεθ, ο οποίος είχε μία καλή κουβέντα και για τον Γίργκεν Κλοπ:

«Είναι ήδη ίνδαλμα στην πόλη, στην ομάδα, αλλά μπορεί να γίνει πολλά περισσότερα ακόμα. Εάν νικήσει, θα αλλάξουν τα πάντα, για πάντα, για εκείνον και τη Λίβερπουλ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα