Πόσο καλά ξέρεις τη φετινή Ρεάλ; (Quiz)

Πόσο καλά ξέρεις τη φετινή Ρεάλ; (Quiz)

Gazzetta team
Πόσο καλά ξέρεις τη φετινή Ρεάλ; (Quiz)

bet365

Η Ρεάλ Μαδρίτης τα δίνει όλα για το 13ο Champions League και το Gazzetta σου λέει να τα δώσεις όλα για να κάνει το 10x10 στο Quiz για την Βασίλισσα.

Αν κάτι έχει αποδείξει η Ρεάλ όλα αυτά τα χρόνια είναι το γεγονός ότι είναι η βασίλισσα της Ευρώπης!

Και το απέδειξε και φέτος, φτάνοντας στον τελικό του Champions League και διεκδικώντας για τρίτη συνεχόμενη χρονιά να το κατακτήσει, έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού της να κάνει ξανά το απίστευτο: να το πάρει για 5 φορές σερί όπως την περίοδο 1956-1960.

Μοιάζει ουτοπικό στην σύγχρονη εποχή που το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει τόσο, αλλά αυτή η Ρεάλ με την καθοδήγηση του μεγάλου Ζιντάν, ίσως όλα τα μπορεί.

Η δίψα του Κριστιάνο να κατακτήσει ακόμα ένα Champions League, να φτάσει τα 5 έτσι ώστε να έχει μόνος του όσα η ... Μπαρτσελόνα, είναι ικανή να τον οδηγήσει στο καλύτερο αλλά και στο χειρότερο.

Όλα δείχνουν ότι ο φετινός τελικός της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης θα είναι ένας από τους καλύτερους των τελευταίων χρόνων. Μια πραγματική εμπειρία για όσους τον παρακολουθήσουν.

Και αυτή η εμπειρία μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερη.

Πως;

Παίξτε το Quiz, αποδείξτε ότι είστε μεγάλος γνώστης της φετινής Ρεάλ Μαδρίτης και κατόπιν διεκδικήστε (αν είστε πάνω από 18 ετών) πατώντας ΕΔΩ 10 διπλές προσκλήσεις για την μεγάλη βραδιά «City of Champions» της Heineken στο Ζάππειο.

Μια μοναδική εμπειρία από την Heineken που θα σας μείνει αξέχαστη και που πρέπει να τη ζήσετε!

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα