Ζιντάν: «Θέλω να συνεχίσω στη Ρεάλ, το μέλλον μου δεν εξαρτάται από το Champions League»

Gazzetta team
Ζιντάν: «Θέλω να συνεχίσω στη Ρεάλ, το μέλλον μου δεν εξαρτάται από το Champions League»

bet365

Ο Ζινεντίν Ζιντάν ξεκαθάρισε πως πρόθεσή του είναι να συνεχίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης και την επόμενη σεζόν, επισημαίνοντας πως το μέλλον του στον πάγκο δεν εξαρτάται από την κατάκτηση του Champions League.

Ο Ζιζού μιλώντας στη συνέντευξη τύπου ενόψει της ρεβάνς με την Μπάγερν ρωτήθηκε και για το μέλλον του, τονίζοντας πως ο ίδιος επιθυμεί να συνεχίσει το έργο του στη Μαδρίτη και η θέση του στον πάγκο δεν έχει να κάνει με το αν η Ρεάλ καταφέρει να κατακτήσει ξανά το Champions League.

«Είναι κάτι που δεν εξαρτάται από το αν κατακτήσουμε το Champions League. Θέλω να συνεχίσω σε αυτόν τον σύλλογο. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι τι κάνουμε τώρα και το παιχνίδι που έχουμε αύριο με την Μπάγερν. Για τα υπόλοιπα δεν μπορούμε να πούμε κάτι. Είναι ένας ημιτελικός και γνωρίζουμε τη σημασία που έχει. Δεν χρειάζεται να αλλάξουμε κάτι από αυτά που κάνουμε. Η συγκέντρωση και η αποφασιστικότητα υπάρχουν.

Πετύχαμε κάτι καλό στο πρώτο παιχνίδι, αλλά πρέπει να το αποδείξουμε στη ρεβάνς ότι θέλουμε να προκριθούμε στον τελικό. Θέλουμε να δώσουμε τα πάντα για την πρόκριση. Αυτό είναι που μας δίνει κίνητρο. Αν κάνουμε αυτά που θέλουμε σωστά, τότε έχουμε αρκετές πιθανότητες να πετύχουμε τον στόχο μας», σχολίασε ο Ζιντάν.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα