Ντι Φραντσέσκο: «Πρέπει να πιστέψουμε στην ανατροπή»

Ντι Φραντσέσκο: «Πρέπει να πιστέψουμε στην ανατροπή»

Gazzetta team
Ντι Φραντσέσκο: «Πρέπει να πιστέψουμε στην ανατροπή»

bet365

Ο Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο τόνισε ότι το αποτέλεσμα κρίθηκε στις χαμένες μονομαχίες και ότι η Ρόμα πρέπει να πιστέψει στην ανατροπή.

Η Ρόμα βρέθηκε να χάνει με 5-0, κατάφερε να πετύχει 2 γκολ στο τέλος και θα ψάξει ένα μικρό θαύμα στον επαναληπτικό, όπως έκανε και στην προηγούμενη φάση με την Μπαρτσελόνα.

«Δεν μπορούμε να παίζουμε πάντα, όπως κάναμε με την Μπαρτσελόνα», τόνισε αρχικά ο τεχνικός των Ρωμαίων Εουσέμπιο Ντι Φραντσένκο. «Αν χάνουμε τόσες μονομαχίες στην άμυνα και δεν μπορούμε να βγούμε στην αντεπίθεση στο σωστό timing, χάνουμε την αυτοσυγκέντρωσή μας και την ικανότητα να βρούμε χώρους. Ήταν δύσκολα. Αν κάναμε ευκαιρίες στα πρώτα 20’ σημαίνει ότι η ισορροπία υπήρχε. Τα συστήματα πεθαίνουν όταν χάνεις τις μονομαχίες και την μπάλα. Τίποτα άλλο δεν μετράει. Έβαλα πιο φρέσκους παίκτες, που μας έδωσαν τη δύναμη να αντιδράσουμε. Πρέπει να πιστέψουμε στην ανατροπή. Η θέληση και η αποφασιστικότητα ήταν εμφανείς. Δεν πρέπει να σηκώσουμε λευκή πετσέτα και ελπίζω να δω την ίδια αποφασιστικότητα και στον επαναληπτικό», ολοκλήρωσε ο Ιταλός.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα