Το Gazzetta ψηφίζει τα καλύτερα γκολ του Champions League! (vids)

Gazzetta team
Το Gazzetta ψηφίζει τα καλύτερα γκολ του Champions League! (vids)

bet365

Τρεις συντάκτες επιλέγουν το αγαπημένο τους από τα Nissan Best Goals των προημιτελικών του Champions League και σας καλούν να κάνετε το ίδιο.

Ήταν από τις καλύτερες φάσεις των «8» που έχουν διεξαχθεί τα τελευταία χρόνια. Με ματσάρες, ανατροπές και φυσικά υπέροχα γκολ. Και από τις υψηλού επιπέδου παραστάσεις στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, δεν θα μπορούσε να λείπει η Nissan.

Η κορυφαία εταιρία αυτοκινήτων για άλλη μια χρονιά ζει στον... αστερισμό του σεντονιού και καλεί τους ποδοσφαιρόφιλους να ψηφίσουν και να κερδίσουν!

Τι να κερδίσουν; Από πλούσια δώρα μέχρι και την παρουσία τους στον τελικό της διοργάνωσης – αφού αυτόματα μπαίνουν στην κλήρωση.

Η διαδικασία είναι απλή. Κάθε βδομάδα ο καθένας βρίσκεται μπροστά στην... ηλεκτρονική κάλπη της Nissan και ψηφίζει αυτό που θεωρεί best goal!

Τρεις συντάκτες του gazzetta ψηφίζουν εδώ το δικό τους αγαπημένο από την πρώτη φάση των προημιτελικών και σας καλούν να κάνετε το ίδιο!

Κριστιάνο Ρονάλντο ο Λευτέρης Ντανοβασίλης

Η πρώτη σκέψη ήταν: «να μην επιλέξω τον Ρονάλντο, όλοι αυτό θα κάνουν». Και καλά θα κάνουν. Ο Πορτογάλος πέτυχε ένα από τα κορυφαία γκολ στην ιστορία της διοργάνωσης και ένα από τα ανάποδα ψαλίδια που δεν πρόκειται κανένας, που είδε το παιχνίδι, να ξεχάσει. Το να κερδίσεις το standing ovation εκτός έδρας σε τέτοιο παιχνίδι τα λέει όλα από μόνο του. Δεν χορταίνεις να το βλέπεις!

Μοχάμεντ Σαλάχ ο Πολύδωρος Παπαδόπουλος

Αποθεώνω τον Κριστιάνο για ένα από τα μαγικότερα γκολ που έχει δει ο ποδοσφαιρικός πλανήτης, αλλά ψηφίζω Μοχάμεντ Σαλάχ, γιατί απλά είναι ο ηγέτης της Λίβερπουλ, ο παίκτης που την πήρε από το χέρι και την πάει... Κίεβο! Ο Αιγύπτιος όταν βρέθηκε σε θέση βολής έκανε αυτό που ξέρει όσο λίγοι τη φετινή σεζόν! Με ένα εντυπωσιακό σκαφτό δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Εντερσον και τους αμυντικούς του, πετυχαίνοντας το 39ο γκολ του στη χρονιά!

Κριστιάνο Ρονάλντο ο Θάνος Σαρρής

Όσο κι αν τον αγαπάς, όσο κι αν τον μισείς, όσο κι αν δε σου αρέσει το στιλ του και ο τρόπος που πανηγυρίζει, δεν μπορείς παρά να σταματήσεις ό,τι κάνεις και να χειροκροτήσεις όταν βλέπεις ξανά και ξανά το απίθανο ψαλίδι που έκανε στο πρώτο παιχνίδι με την Γιουβέντους. Δεν θυμάμαι ποτέ να έχει «αναγκάσει» ποτέ άλλος αντίπαλος τους τιφόζι της Γιούβε σε τέτοια αναγνώριση. Ο CR7 είναι θαύμα της φύσης και η... απογείωσή του αποτελεί ένα πραγματικό highlight του Champions League.

ΨΗΦΙΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΚΟΛ ΤΩΝ «8»

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα