«Ο Βαλβέρδε ξεζούμισε τους παίκτες της Μπαρτσελόνα»

«Ο Βαλβέρδε ξεζούμισε τους παίκτες της Μπαρτσελόνα»

«Ο Βαλβέρδε ξεζούμισε τους παίκτες της Μπαρτσελόνα»

bet365

Η AS αποδίδει την κατάρρευση της Μπαρτσελόνα στη ρεβάνς του «Ολίμπικο» στο γεγονός πως ο Ερνέστο Βαλβέρδε χρησιμοποιεί συνεχώς τους ίδιους παίκτες. Οχτώ ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα έχουν παίξει περισσότερο από τον Κασεμίρο που είναι πρώτος σε λεπτά συμμετοχής!

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα Μαρσέιγ - Λειψία, αν ο o Μήτρογλου σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή στην αναμέτρηση! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο ισπανικός Τύπος αναζητεί τα αίτια της αγωνιστικής καθίζησης της Μπαρτσελόνα στη Ρώμη με τους Καταλανούς να γνωρίζουν άδοξο αποκλεισμό παρά το 4-1 του πρώτου παιχνιδιού.

H AS υποστηρίζει πως τα πόδια των παικτών των «μπλαουγκράνα» ήταν βαριά λόγω της συνεχόμενων αγωνιστικών υποχρεώσεων αφού όπως τονίζεται ο Βαλβέρδε βασίζεται στα ίδια πρόσωπα.

Τουλάχιστον οχτώ ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα έχουν καταγράψει στο κοντέρ τους περισσότερα λεπτά στο σε σχέση με τον με τον Κασεμίρο που έχει χρησιμοποιηθεί περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο από πλευράς Ρεάλ Μαδρίτης.

Πρόκειται για τους Μέσι, Ράκιτιτς, Σουάρες, Τερ Στέγκεν, Μπουσκέτς, Πικέ, Άλμπα και Ουμτιτί.

Είναι χαρακτηριστικό πως ο Λιονέλ Μέσι έχει αγωνιστεί 1205 περισσότερα λεπτά σε σχέση με τον CR7 (4.505 λεπτά έναντι 3.300).

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ των «μερένγκες» είναι μάλιστα είναι τρίτος σε χρόνο συμμετοχής πίσω από Κασεμίρο και Κέιλορ Νάβας. Μετά τον Κριστιάνο Ρονάλντο ακολουθεί ο Βαράν, ο οποίος μπορεί να συγκριθεί με βάση τα λεπτά που έχει χρησιμοποιηθεί με τον Σέρχι Ρομπέρτο.

Από το 2015, όταν η Μπαρτσελόνα κατέκτησε το Champions League στο Βερολίνο απέκτησε 15 ποδοσφαιριστές. Από αυτούς μόνο ο Ουμτιτί είναι ανάμεσα στους 9 πρώτους σε λεπτά συμμετοχής, ενώ εφτά παίκτες εκείνου του τελικού παραμένουν στον βασικό κορμό των «μπλαουγκράνα». Αντίθετα Νεϊμάρ, Μαστσεράνο και Άλβες έχουν αποχωρήσει από τους Καταλανούς.

Ένας άλλο στοιχείο που παραθέτει η AS είναι πως από τις 15 μεταγραφές που ακολούθησαν μόλις δύο βρισκόντουσαν στη Ρώμη για το ματς των προημιτελικών του Champions League.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα