Το Gazzetta ψηφίζει το καλύτερο γκολ των «16» του Champions League! (vids)

Gazzetta team
Το Gazzetta ψηφίζει το καλύτερο γκολ των «16» του Champions League! (vids)

bet365

Τρεις συντάκτες επιλέγουν το αγαπημένο τους από τα Nissan Best Goals της φάσης των «16» του Champions League και σας καλούν να κάνετε το ίδιο.

Το Champions League στα καλύτερά του και από το απόλυτο ποδοσφαιρικό πάρτι δεν θα μπορούσε να λείπει η Nissan.

Η κορυφαία εταιρία αυτοκινήτων για άλλη μια χρονιά ζει στον... αστερισμό του σεντονιού και καλεί τους ποδοσφαιρόφιλους να ψηφίσουν και να κερδίσουν!

Τι να κερδίσουν; Από πλούσια δώρα μέχρι και την παρουσία τους στον τελικό της διοργάνωσης – αφού αυτόματα μπαίνουν στην κλήρωση.

Η διαδικασία είναι απλή. Κάθε βδομάδα ο καθένας βρίσκεται μπροστά στην... ηλεκτρονική κάλπη της Nissan και ψηφίζει αυτό που θεωρεί best goal!

Τρεις συντάκτες του gazzetta ψηφίζουν εδώ το δικό τους αγαπημένο από τη φάση των «16» και σας καλούν να κάνετε το ίδιο.

Μπεν Γιεντέρ ο Πολύδωρος Παπαδόπουλος

Βισάμ Μπεν Γιεντέρ, ο... Big Ben της Σεβίλλης. Δυο γκολ σε τέσσερα λεπτά και ο Γάλλος πάγωσε το Ολντ Τράφορντ. Εξαιρετικό το τέρμα στο 74ο λεπτό, υποδέχθηκε ιδανικά τη μπάλα από την πάσα του Σαράμπια, την κράτησε όσο έπρεπε και με εντυπωσιακό τελείωμα έβαλε γερά θεμέλια πρόκρισης. Οταν η μπάλα έκαιγε, ο Μπεν Γιεντέρ έδειξε την κλάση του.

Λανγκ ο Δημήτρης Τομάρας

Το τέρμα του Λανγκ με Σίτι για όλη την ενέργεια που αρχίζει από το κέντρο αλλά και για το εξαιρετικό τελείωμα από πλάγια θέση. Είναι η εξαιρετική κίνηση του Ελιουνούσι και η τρομερή βολίδα στην κλειστή γωνία ψηλά από τον Λανγκ που δίνει τη νίκη.

Ντιμπάλα ο Δημήτρης Ρούσσος

Το γκολ του Πάουλο Ντιμπάλα αποτελεί την επιτομή της απλότητας και της ψυχραιμίας. Σε μια φάση απ' αυτές που ναι μεν δεν χάνονται, αλλά πολλοί χάνουν, ο Αργεντινός βγαίνει «σφαίρα» στην κόντρα και τελειώνει τη φάση εντυπωσιακά!

ΨΗΦΙΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ BEST GOAL!

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα