Λίνεν: «Εάν έλεγα τις μαλ@@@@ες του Μουρίνιο θα είχα παραιτηθεί»

Λίνεν: «Εάν έλεγα τις μαλ@@@@ες του Μουρίνιο θα είχα παραιτηθεί»

Γιάννης Γεωργόπουλος
Λίνεν: «Εάν έλεγα τις μαλ@@@@ες του Μουρίνιο θα είχα παραιτηθεί»

bet365

Ο Έβαλντ Λίνεν σχολίασε με σκωπτικό τρόπο τις δηλώσεις που έκανε ο Ζοζέ Μουρίνιο αναφορικά με το αμυντικό στιλ που ακολούθησε στη Σεβίλλη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέσπασε «λευκή» ισοπαλία στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» από την Σεβίλλη αποτέλεσμα που της δίνει ελαφρύ προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς στο «Ολντ Τράφορντ».

Στον «Special One» ασκήθηκε έντονη κριτική για τον αμυντικό προσανατολισμό της Γιουνάιτεντ με τον Πορτογάλο να επιχειρεί να δικαιολογήσει τις επιλογές του.

«Στην Αγγλία λένε κάποιοι πως οι εξτρέμ δεν πρέπει να αμύνονται. Την επόμενη φορά που θα δω τον Ντέιβιντ Μπέκαμ θα τον ρωτήσω: 'Ντέιβιντ όταν αριστερά μπακ έβγαιναν στην επίθεση κοιτούσες στις εξέδρες η προσπαθούσες να πιέσεις;'

Όλοι ξέρουν επίσης πως δεν είμαι φίλος με τους Ρόι Κιν και Πολ Σκόουλς, αλλά θα τους ρωτούσα:

'Όταν η ομάδα σας χάνει την μπάλα, γυρίζετε πίσω η περπατάτε στον αγωνιστικό χώρο;'»

Ο πρώην τεχνικός του Πανιωνίου και του Ολυμπιακού σχολίασε με άκομψο τρόπο της δηλώσεις του Μουρίνιο σημειώνοντας πως στην θέση του θα είχε παραιτηθεί.

«Εάν έλεγα αυτές τις μαλ@@@@ες ως προπονητής θα είχα παραιτηθεί. Η εξήγηση του Ζοζέ είναι μια προσβολή για όλους όσοι αγαπούν το ποδόσφαιρο. Εάν έχει αρκετά λεφτά για να μην τον ενοχλεί τίποτα θα πρέπει να παραιτηθεί».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα