Οργανωμένοι οπαδοί της Μπάγερν Μονάχου και της Μπεσίκτας δείπνησαν μαζί πριν τον αγώνα! (pics)

Δημήτρης Ρούσσος
Οργανωμένοι οπαδοί της Μπάγερν Μονάχου και της Μπεσίκτας δείπνησαν μαζί πριν τον αγώνα! (pics)

bet365

Μετά από πρόσκληση του Club No.12, οι οπαδοί της Μπεσίκτας φιλοξενήθηκαν από τους αντίστοιχους της Μπάγερν στο Μόναχο, ενόψει της αναμέτρησης των δυο ομάδων για τους 16 του Champions League.

Μπάγερν Μ. – Μπεσίκτας με προσφορά ημέρας*, αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και forzato cashout*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Πέρασαν 19 χρόνια από την τελευταία φορά που οι δυο ομάδες έπαιξαν ως αντίπαλοι σε διεθνή διοργάνωση κι αυτή τη φορά σκέφτηκαν να το γιορτάσουν κατάλληλα. Η Ομοσπονδία των Συνδέσμων οπαδών της Μπάγερν Μονάχου ανέλαβε την πρωτοβουλία να προσκαλέσει τους οργανωμένους της Μπεσίκτας στη Βαυαρία και να τους παραθέσει δείπνο.

Περίπου 70 Τούρκοι από τους «Çarşı» που ταξίδεψαν από την Κωνσταντινούπολη φιλοξενήθηκαν από τους Γερμανούς το βράδυ της Δευτέρας. Οι οπαδοί των δυο ομάδων συνέφαγαν, αντάλλαξαν κασκόλ, φωτογραφήθηκαν και συζήτησαν για το ποδόσφαιρο και το οπαδικό κίνημα, στέλνοντας και αντιναζιστικά μηνύματα με πανό.

Δεδομένου ότι το βράδυ της Τρίτης (21.45) στην Allianz Arena δεν θα δώσουν το «παρών» Τούρκοι οπαδοί σε δική τους εξέδρα, αυτοί της Μπάγερν ζητούν από τους ομοϊδεάτες τους να αντιδράσουν ανεκτικά, σε περίπτωση που μεμονωμένοι φίλαθλοι της Μπεσίκτας βρεθούν στις εξέδρες και να τους φιλοξενήσουν με τον πρέποντα τρόπο.

Μάλιστα, προσκεκλημένος ήταν και ο εντεταλμένος υπεύθυνος της UEFA για τη διοργάνωση του αγώνα, που όμως δεν παρευρέθηκε στο δείπνο. Στο δελτίο τύπου του Club No.12, οι οπαδοί εκφράζουν τη λύπη τους γι’ αυτό, αφού «έχασε την ευκαιρία να αποδείξει πως η UEFA εκτιμά τις προσπάθειες των συνδέσμων να βελτιώσουν τις σχέσεις μεταξύ τους, στο πλαίσιο του ευρύτερου fair play».

Θυμηθείτε τη συνέντευξη του Club No.12 στο FourFourTwo του gazzetta.gr για τις διαμαρτυρίες σχετικά με τις τιμές των εισιτηρίων στα παιχνίδια του Champions League: «Ο Νεϊμάρ είναι πλούσιος, οι οπαδοί που γεμίζουν το γήπεδο για να τον δουν όχι!»

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα