Champions League: Ο πραγματικός έρωτας είναι και πάλι εδώ!

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Champions League: Ο πραγματικός έρωτας είναι και πάλι εδώ!

bet365

Παραμονές του Αγίου Βαλεντινου, το Champions League, το καλύτερο δώρο που μπορεί να γίνει σε έναν άντρα επιστρέφει! Γιουβέντους-Τότεναμ και Βασιλεία-Σίτι... σερβίρονται πριν τα αυριανά (14/2) Ρεάλ-Παρί και Πόρτο-Λίβερπουλ.

Γιουβέντους-Τότεναμ Με ειδική προσφορά*! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Σοκολατάκια, κοσμήματα, λουλούδια, δείπνο σ΄ένα καλό εστιατόριο... Απλές, μικρές εκπλήξεις που μπορούν να φτιάξουν τη μέρα της καλής σου (την αυριανή για την ακρίβεια).

Πίτσες, σουβλάκια, ένας αναπαυτικός καναπές, παγωμένες μπύρες και Champions League: Το πακέτο δώρου για κάθε άντρα για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Το... εορταστικό διήμερο ξεκινά απόψε με την Γιουβέντους να υποδέχεται τη Τότεναμ και την Σίτι να παίζει με τη Βασιλεία στην Ελβετία.

Μεγάλο ματς απόψε στο Τορίνο με τη Γιουβέντους να φιλοξενεί την Τότεναμ.

Ο Αλέγκρι έχει αρκετά προβλήματα με τους Κουαδράδο, Ματουιντί, Χέβεντες, Ντιμπάλα, Μπαρτσάλι, Λιχστάινερ

Πιθανή 11άδα: Μπουφόν, Ντε Τσίλιο, Μπενατιά, Κιελίνι, Άλεξ Σάντρο, Κεντίρα, Πιάνιτς, Στουράρο, Κόστα, Ιγουαΐν, Μάτζουκιτς

Ο Ποκετίνο αναμένεται να ξεκινήσει με τους: Γιορίς, Τριπιέ, Σάντσες, Βερτόνχεν, Σον, Ντεμπελέ, Ντάιερ, Ντέιβις, Έρικσεν, Άλι, Κέιν.

Ο Αλντερβάιρελντ θα είναι εκτός κι ο Οριέ είναι στο όριο καρτών.

Βασιλεία-Σίτι

Όσον αφορά στο άλλο ματς της βραδιάς, η Βασιλεια υποδέχεται τη Μάντσεστερ Σίτι, με τους φιλάθλους των γηπεδούχων να ετοιμάζουν... καυτή υποδοχή στην «πυρηνική» ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Ο Ράφαελ Γουίκι, αντιμετωπίζει την αποσουσία του Βαϊλάτι, με τους Μπαλαντά και Ζουφί να είναι αμφίβολοι.

Οι Πετρέτα, Τσάκα, και Μπαλαντά ενδέχεται να μην ταξιδέψουν στο Μάντσεστερ αν στο σημερινό ματς δεχτούν κίτρινη κάρτα.

Ο Καταλανός τεχνικός, δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Μεντί και Ζεσούς, ενώ ο Ντανίνο θα χάσει την ρεβάνς του Μάντσεστερ αν δεχτεί κίτρινη κάρτα.

Πιθανή 11άδα: Έντερσον, Ουόκερ, Οταμέντι, Λαπόρτ, Ζιντσένκο, Φερναντίνιο, Μπερνάντο Σίλβα, Νταβίντ Σιλβα, Ντε Μπρόινε, Στέρλινγκ, Αγουέρο.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα