Χιμένεθ: «Η Γιουβέντους να προσέξει, ο Ολυμπιακός δίνει το μάξιμουμ»

Χιμένεθ: «Η Γιουβέντους να προσέξει, ο Ολυμπιακός δίνει το μάξιμουμ»

bet365

Σε δηλώσεις του στην Ιταλία, ο Μανόλο Χιμένεθ επισήμανε ότι η Γιουβέντους θα πρέπει να παίξει με ένταση και να δείξει προσοχή γιατί ο Ολυμπιακός δίνει το μάξιμουμ στο γήπεδό του.
Ο Ισπανός τεχνικός της ΑΕΚ σχολίασε στην εφημερίδα Tuttosport το Ολυμπιακός - Γιουβέντους. Ξεχώρισε μεταξύ άλλων τους Οτζίτζα Οφόε και Φορτούνη και τόνισε: «Ο Αλέγκρι δεν χρειάζεται συμβουλές: είναι κορυφαίος τεχνικός. Σίγουρα η Γιουβέντους θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτική στα πρώτα λεπτά: ο Ολυμπιακός πάντα ξεκινά δυνατά για να ξεσηκώσει το Καραϊσκάκη. Ακόμη κι αν έχει αποκλειστεί, θα παίξει στο μάξιμουμ για τους οπαδούς του. Σίγουρα η Γιουβέντους έχει μεγαλύτερη ποιότητα, αλλά θα πρέπει απαραίτητα να παίξει σε υψηλή ένταση. Αν χαλαρώσει μπορεί να ηττηθεί.
Στο παρελθόν το έχουν πάθει άλλες μεγάλες ομάδες στο Φάληρο. Φέτος στην έδρα του Ολυμπιακού έχουν κερδίσει μόνο 2 ομάδες. Σχετικά με τον Οτζίτζα Οφόε και τον Φορτούνη; Είναι οι παίκτες - κλειδιά για το παιχνίδι του Ολυμπιακού. Έχει πάντως γρήγορους και ποιοτικούς παίκτες που μπορούν να απειλήσουν».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα