Λεμονής: «Μας... σκότωσαν τα 2 γκολ στο α' μέρος»

Λεμονής: «Μας... σκότωσαν τα 2 γκολ στο α' μέρος»

Δημήτρης Τομαράς
Λεμονής: «Μας... σκότωσαν τα 2 γκολ στο α' μέρος»

bet365

Ο Τάκης Λεμονής επισήμανε πως το 2-0 λίγο πριν το τέλος του α' μέρους ουσιαστικά... σκότωσε ψυχολογικά την ομάδα του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με την Σπόρτινγκ στην Λισσαβώνα.
Ο Λεμονής είπε στην COSMOTE TV ανάμεσα στα άλλα:
Μας... σκότωσε ψυχολογικά το 2-0. Μας... σκότωσαν τα 2 γκολ πριν το τέλος του α' μέρους. Μέχρι τότε το είχαμε το ματς όπως το θέλαμε. Να πάμε στο ημίχρονο με ένα 0-0 να μην αισθάνονται τόσο ασφαλείς οι αντίπαλοί μας. Τα δύο γκολ μας έφεραν πίσω. Σίγουρα έπαιξε μεγάλο ρόλο το πρώτο ματς που είχαμε παίξει στο Καραϊσκάκη. Τελειώνοντας και το ματς με την Γιουβέντους όπου έχουμε κίνητρο θα τα δούμε όλα. Δεν νομίζω ότι σκέφτεται κανένας διαφορετικά. Θα κάνουμε τον απολογισμό μας σε πράγματα που αφορούν στην ομάδα και στον τρόπο παιχνιδιού. Είναι ένα καλό μάθημα το Champions League γιατί μαθαίνεις πράγματα. Με στεναχωρεί αυτό το πράγμα, το ότι δεν συνεχίζουμε στην Ευρώπη. Όταν μπαίνεις σε διαδικασία πρωταθλήματος είναι αλλιώς τα πράγματα.
Πιο αναλυτικά υπογράμμισε ο Τάκης Λεμονής: «Ο στόχος εξ αρχής ήταν να έχουμε ρυθμό που να μας δίνει δικαίωμα να ελπίζουμε ότι μπορούμε να προηγηθούμε. Ωστόαο αυτό το τρίλεπτο στο πρώτο ημίχρονο που δεχθήκαμε τα δύο γκολ, ήταν καθοριστικό. Η αντίδρασή μας δεν ήταν καλή, δεν είχαμε ψυχολογία στην συνέχεια για να βγούμε σωστά μπροστά. Μέχρι τότε, στο πρώτο ημίχρονο πατούσαμε καλά μέχρι την αντίπαλη μεγάλη περιοχή. Σίγουρα με τον τρόπο που επιλέξαμε ήταν δύσκολο να γίνουν πολλές φάσεις, αλλά νομίζω ότι είχαμε καλές προϋποθέσεις, κυρίως από τα δεξιά, όταν κάναμε αλλαγή παιχνιδιού. Δεν τα καταφέραμε και δεν συνεχίζουμε στην Ευρώπη. Η Σπόρτινγκ ήταν μια καλύτερη ομάδα από εμάς, εμείς προσπαθήσαμε να κάνουμε την υπέρβαση. Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών. Σίγουρα πρέπει να δούμε τα λάθη που κάναμε. Δεν παύει η χρονιά να έχει και συνέχεια για μας με το πρωτάθλημα που είναι πολύ σημαντικό και το έχουμε τονίσει στους παίκτες. Πρέπει μόλις προσγειωθούμε στην Ελλάδα να προσγειωθούμε σωματικά και ψυχολογικά κοιτώντας το πρωτάθλημα από εδώ και πέρα. Όσο για το παιχνίδι με την Γιουβέντους το κίνητρο σε τέτοια ματς και με τέτοιες ομάδες πολύ μεγάλο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα