Youth League: Την Τετάρτη με την Σπόρτινγκ οι Νέοι

Δημήτρης Τομαράς
Youth League: Την Τετάρτη με την Σπόρτινγκ οι Νέοι

bet365

Στην Λισσαβώνα δοκιμάζονται την Τετάρτη και οι Νέοι του Ολυμπιακού κόντρα στην Σπόρτινγκ σε ένα επίσης οριακό και κομβικό ματς για την Youth League.
Στο περιθώριο της 5ης ημέρας του Δ' ομίλου του UEFA Youth League το μεσημέρι της Τετάρτης η Σπόρτινγκ φιλοξενεί στην Λισσαβώνα τον Ολυμπιακό. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 16:00 (Ώρα Ελλάδος, 14:00 Πορτογαλίας) και θα διεξαχθεί στο προπονητικό Κέντρο της Σπόρτινγκ το "Studium Aurelio Pereira". Ο Ολυμπιακός που μετά από 4 αγώνες είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 1 βαθμό θέλει μόνο νίκη για να διατηρήσει ελπίδες πρόκρισης στα πλεϊ οφ της διοργάνωσης ενώ η Σπόρτινγκ που έχει 7 βαθμούς με νίκη "σφραγίζει" το εισιτήριο. Ο πρώτος αγώνας στον Ρέντη ήταν συγκλονιστικός αφού ο Ολυμπιακός είχε προηγηθεί με 2-0 και οι Πορτογάλοι είχαν ισοφαρίσει σε 2-2.
Η ομάδα του Ολυμπιακού προπονήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στο προπονητικό κέντρο της Σπόρτινγκ που είναι 20 χλμ. έξω από την πόλη και έδειξε έτοιμη για να διεκδικήσει θετικό αποτέλεσμα στον αγώνα της Τετάρτης. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βασίλης Βούζας μιλώντας για την αναμέτρηση τόνισε: "Σε κάθε αναμέτρηση ο Ολυμπιακός παίζει για τη νίκη όπως νομίζω και ο αντίπαλος μας. Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας είναι από τις κορυφαίες Ακαδημίες στον κόσμο και το διαπιστώσαμε και εμείς με την παρουσία μας στο κέντρο τους. Η εθνική ομάδα της Πορτογαλίας όταν κατέκτησε πέρσι το Euro στη βασική της σύνθεση είχε 8 παίκτες από αυτή την Ακαδημία ανάμεσα σ' αυτούς φυσικά και ο Ρονάλντο. Σίγουρα η θέση μας είναι δύσκολη. Ξέραμε από την αρχή ότι ο όμιλος είναι πολύ δυνατός αλλά εμείς ποτέ δεν τα παρατάμε. Θα δώσουμε τη μάχη μας έως το τέλος. Έχω πει στα παιδιά να μην έχουν άγχος αλλά να ευχαριστηθούν το παιχνίδι. Για την ομάδα το Youth League είναι τεράστια εμπειρία και είναι τυχεροί οι παίκτες της Ακαδημίας του Ολυμπιακού που την ζουν κάθε χρόνο".
Διαιτητής του αγώνα είναι ο Ιρλανδός Neil Doyle. Στον άλλο αγώνα η Γιουβέντους φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα. Η βαθμολογία (Σε 4 αγώνες): 1. Μπαρτσελόνα 12. 2. Σπόρτινγκ 7, 3. Γιουβέντους 3, 4. Ολυμπιακός 1..
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα