«Ντέλε Αλι, καλύτερος από τον Πογκμπά»

Gazzetta team
«Ντέλε Αλι, καλύτερος από τον Πογκμπά»

bet365

Ο Ντέλε Αλι έκανε άνω - κάτω τη Ρεάλ, η τριπλέτα του κέντρου της Βασίλισσας ακόμα κυνηγά τη σκιά του και ο Μιγιάτοβιτς φώναξε πως είναι καλύτερος από τον Πογκμπά.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5%* στο ΑΕΚ – Μίλαν. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Ούτε ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο δεν είχε συνειδητοποιήσει το μέγεθος του επιτεύγματος του Ντέλε Αλι λίγο πριν τα 21α γενέθλια του. «Ουάου. Αυτό είναι απίστευτο, δεν είναι;» τόνισε ο κόουτς της Τότεναμ όταν ενημερώθηκε πως ο Ντέλε Αλι έχει περισσότερα γκολ και ασίστ από Τζέραρντ, Λάμπαρντ, Σκόουλς, Κριστιά πριν την ηλικά των 21 ετών! Λάμπαρντ (15), Τζέραρντ (13) και Μπέκαμ (12) φτάνουν τα 40 τέρματα του Αλι. Εξι μήνες αργότερα, ο διεθνής Αγγλος ανάγκασε τους Ισπανούς να υποκλιθούν στο τεράστιο ταλέντο του

«Είναι ιδιαίτερος. Είναι διαφορετικός από όλους τους παίκτες που αγωνίζονται τώρα και είναι στην ηλικία του. Είναι τόσο έμπειρος, με απίστευτη ενέργεια, ο χαρακτήρας και η ποιότητά του τον κάνουν μοναδικό παίκτη». Και ήταν μόλις το... πρώτο του ματς στο φετινό Champions League, αφού μέχρι τώρα ήταν τιμωρημένος.

Η Τότεναμ τον πίστεψε, τον έδεσε μέχρι το 2022 προσφέροντάς του συμβόλαιο που θα τρέλαινε κάθε 20χρονο ποδοσφαιριστή. Δεν τον τιμώρησε ποτέ, δεν τον… έβγαλε στη σέντρα, αντίθετα τον πίστεψε, τον εμπιστεύθηκε και κέρδισε. Ο Αλι όταν χάνει στον αγωνιστικό χώρο είναι σα να χάνει στη ζωή του κι αυτό ακριβώς θέλει ένας προπονητής. Η χθεσινή του εμφάνιση κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης ήταν εντυπωσιακή, έκανε τα πάντα μέσα στο γήπεδο και οδήγησε την ομάδα του στην πρόκριση στις καλύτερες «16» ομάδες της διοργάνωσης! «Ναι, αυτός ο παίκτης είναι καλύτερος από τον Πογκμπά» φώναζε ο Πέτζα Μιγιάτοβιτς!

Dele Alli

Ο Ντέλε Άλι είναι 21 ετών και θα μπορούσε να είναι επικεφαλής των υπό εκμάθηση οδηγών. Να έχει μία γκάμα από διπλώματα για να πετάει αεροπλάνα, ελικόπτερα και όχι μόνο, να οδηγεί μεγάλα φορτηγά, λεωφορεία και άλλα βαριά οχήματα. Ωστόσο, στα 21 του ξέρει να καθοδηγεί μαεστρικά μια ομάδα που παλεύει για πρωτάθλημα, αλλά έχει βλέψεις και για πορεία στο Champions League. Ο Ντέλε Άλι και o Χάρι Κέιν είναι το απίθανο δίδυμο που μπορεί να κάνει άνω - κάτω κάθε άμυνα. Σε αυτό το πακέτο προσθέτεις Γουίνκς, Τρίπιερ και το γλυκό δένει! Αλλωστε, η τριπλέτα Μόντριτς, Κρόος, Καζεμίρο κυνηγούσε τη σκιρά του Γουίνκς!

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα