Νέοι Μπαρτσελόνα - Νέοι Ολυμπιακού 5-0 (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Νέοι Μπαρτσελόνα - Νέοι Ολυμπιακού 5-0 (vid)

bet365

Ο Ολυμπιακός υπέστη βαριά ήττα με 5-0 στην Youth League με την Μπαρτσελόνα. Κομβική η ανύπαρκτη αποβολή του Λάμπρου στο 44', καθώς οι Πειραιώτες έμειναν με 10 και ενώ θα μπορούσαν να είναι πιο ανταγωνιστικοί.
Προφανώς και δεν τίθεται θέμα διαφοράς ποιότητας με άλλες ομάδες, όταν μιλάμε για την κορυφαία Ακαδημία, την Μασία. Ωστόσο ο Ολυμπιακός στην αναμέτρηση με την Μπάρτσα στη Βαρκελώνη για ένα διάστημα έδειξε ανταγωνιστικός απέναντι στην ισχυρή αντίπαλό του. Ένα λάθος του Σκαφίδα επέτρεψε στο Σάρλες Πέρες να κάνει στο 28' το 1-0 και στην συνέχεια ήρθε στο 44' η ανύπαρκτη αποβολή του Λάμπρου για φάουλ πάνω στον Πέρες για να βάλει δύσκολα στους παίκτες του Βούζα. Από εκείνο το φάουλ και κόντρα με τον Βοϊλη έγινε το 2-0 από τον Μοντσού (σ.σ. στο 45+1) και μετά ο Ολυμπιακός κατέρρευσε για να δεχθεί γκολ στο 70' από τον Σαβέριο, στο 80' από τον Σάρλες Πέρες πάλι και στο 88' από τον Πουίγκ. Έτσι διαμορφώθηκε το τελικό 5-0 υπέρ της Μασία.
Οι Νέοι του Ολυμπιακού ξεκίνησαν τον αγώνα με κίπερ τον Σκαφίδα, τέσσερις στην άμυνα, τους Χατζηιωαννίδη, Λάμπρου, Αγιώτη και Γαλούπη και κέντρο με Ξενιτίδη, Πέιο και Τσερκώνη. Μπροστά τριάδα με Βοϊλη, Βρουσάι και Κωστανάσιο. Οι Νέοι της Μασία είχαν αρχικά την εξής διάταξη: Πένια κίπερ και άμυνα με Αλφόνσο, Μινγκουέθα, Κομάς και Μπραντάριθ. Στο κέντρο οι Βίγια Γκαρσία, Κολάδο και Μοντσού. Μπροστά ο Σάρλες Πέρες μαζί με τους Ρικάρντ Πουίγκ και Σαβέριο. Πολύ καλό ματς από Σάρλες Πέρες αλλά και Ρικάρντ Πουίγκ η Μπάρτσα.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (Ντε Λα Τόρε): Πένα, Μινκουέζα (72’ Εσπινάζ), Μπράνταριζ (75’ Φερνάντεζ), Γκαρσία Βίλα, Μοντσού (72’ Τουγκαρινόβ), Πέρεζ, Κολάντο, Αλφόνσο, Κομάς, Πουίγκ και Σαβέριο.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Βούζας): Σκαφίδας, Χατζηιωαννίδης, Αγιώτης, Λάμπρου, Γαλούπης (λ.τ 75’ Τσιριγώτης) , Πέιος (46’ Ράμα) , Ξενιτίδης, Τσερκώνης , Βρουσάι (λ.τ 52’ Φυτόπουλος), Κωστανάσιος και Βοϊλης.
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα