«AS»: «Δημήτρης Νικολάου, ένα μικρό αγόρι για να σταματήσει τον Μέσι»! (pic)

«AS»: «Δημήτρης Νικολάου, ένα μικρό αγόρι για να σταματήσει τον Μέσι»! (pic)

bet365

Η κορυφαία μαδριλένικη εφημερίδα πλέκει το εγκώμιο του Δημήτρη Νικολάου,ο οποίος απόψε στο «Καμπ Νόου» αναμένεται να έρθει αντιμέτωπος με τη μεγαλύτερη πρόκληση της μέχρι τώρα καριέρας του: να... φρενάρει τον Μέσι!

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5%* στο Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

«Ο 19χρονος Δημήτρης Νικολάου (13/8/1998), πρόκειται να εκπληρώσει ένα όνειρο. Ο Τάκης Λεμονής παραδέχτηκε, ότι θα μπορούσε να είναι πρωταγωνιστής στην αντιμετώπιση του Μέσι», τονίζεται αρχικά με τον αρθρογράφο να τον χαρακτηρίζει «κόσμημα του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Μάλιστα, στη συνέχεια αναφέρεται πως σύντομα θα ακολουθήσει τα βήματα του φίλου του Παναγιώτη Ρέτσου, που αυτό το καλοκαίρι μεταπήδησε στη Μπάγερ Λεβερκούζεν για 22.000.000 ευρώ.

«Ο Νικολάου είναι κληρονόμος μιας ισχυρής παράδοσης αμυντικών στην Ελλάδα», λέγεται αναφορά και στη συνέχεια φέρνει ο δημοσιογράφος Ζουάν Χιμένεθ τα παραδείγματα των Δέλλα, Παπασταθόπουλου.

Μάλιστα στην «As» είπε ο Νικολάου:

«Πριν από μερικούς μήνες δεν μπορούσα να ονειρευτώ ότι θα παίξω κόντρα στους Μέσι Σουάρες ή Ράκιτιτς. Αν έχω την ευκαιρία να παίξω σήμερα στο "Καμπ Νόου", θα είναι κάτι αξέχαστο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα