Φορτούνης: «Ό,τι θετικό πάρουμε με μία από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο»!

Δημήτρης Τομαράς
Φορτούνης: «Ό,τι θετικό πάρουμε με μία από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο»!

bet365

Ο Κώστας Φορτούνης μίλησε πριν την αναχώρηση του Ολυμπιακού για τις μεγάλες δυσκολίες της αναμέτρησης με την Μπαρτσελόνα και το ισχυρό κίνητρο του ίδιου και των συμπαικτών του.
Οι αρχικές δηλώσεις του Φορτούνη πριν την αναχώρηση των πρωταθλητών για τη Βαρκελώνη: «Πάμε εκεί για να ευχαριστηθούμε. Είμαστε σε μία διοργάνωση, όπου όλες οι ομάδες είναι δύσκολες και τώρα αντιμετωπίζουμε την καλύτερη ομάδα του ομίλου. Ό,τι αποτέλεσμα και να πάρουμε είναι θετικό ότι βρισκόμαστε εδώ και αντιμετωπίζουμε μία από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο».
Για το δώρο που θέλει επισήμανε: «Το δώρο θα είναι να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και να δείξουμε ότι μπορούμε να βρισκόμαστε σε αυτήν την διοργάνωση. Το να παίζει κανείς απέναντι στην Μπαρτσελόνα, που έχει τον καλύτερο παίκτη του κόσμου, αποτελεί τεράστιο κίνητρο για κάθε ποδοσφαιριστή. Θα τα δώσουμε όλα για το καλύτερο».
Για τον τραυματισμό του στο ματς με τον Πανιώνιο ανέφερε: «Έχω χτυπήσει. Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι προχθές. Έκανα προπόνηση κανονικά και είμαι στην διάθεση του προπονητή».
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα