Ενρίκε: «Είμαστε πεπεισμένοι ότι θα ανατρέψουμε την κατάσταση, έχουμε την ανάγκη να προκριθούμε»

luis_enrikeee

bet365

Ο Ενρίκε μίλησε ενόψει της ρεβάνς κόντρα στην Μπαρτσελόνα και στη συνέντευξη Τύπου τόνισε πως οι Παριζιάνοι είναι πεποισμένοι πως θα ανατρέψουν την κατάσταση στη Βαρκελώνη.

Ο Λουίς Ενρίκε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της ρεβάνς για την προημιτελική φάση του Champions League ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την Παρί Σεν Ζερμέν (3-2), τόνισε πως οι Παριζιάνοι είναι πεποισμένοι πως θα ανατρέψουν την κατάσταση στη Βαρκελώνη και θα είναι εκείνοι που θα πάρων την πρόκριση για τα ημιτελικά.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ενρίκε

«Δεν είχαμε ματς στο πρωτάθλημα, είχαμε τον απαραίτητο χρόνο να αναλύσουμε και να δούμε τι κάναμε λάθος και τι έπρεπε να βελτιώσουμε από το πρώτο παιχνίδι. Ήταν τέλειο που δεν αγωνιστήκαμε για την προετοιμασία για τον αγώνα. Οι δύο μέρες μετά τον αγώνα ήταν δύσκολες, παλέψαμε να ανακτήσουμε τη φυσική και ηθική μας φόρμα. Το καλό όμως με το ποδόσφαιρο είναι ότι μας προσφέρει άλλον έναν αγώνα έξι μέρες μετά. Ξέρουμε τι θέλουμε να κάνουμε.

Η πρώτη μου σκέψη είναι ότι ο αγώνας ήταν πολύ σκληρός, το αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει ακριβώς αυτό που αξίζαμε νομίζω. Θα παρουσιάσουμε μια καλύτερη εκδοχή μας, δεν κάνουμε εικασίες. Είμαστε πεπεισμένοι ότι θα ανατρέψουμε την κατάσταση. Θα είναι ένα πολύπλοκο ματς και για τις δύο ομάδες, έχουμε την ανάγκη και τον στόχο να προκριθούμε. Μετά από 27 ματς χωρίς ήττα, γνωρίσαμε μία την ημέρα που τη χρειαζόμασταν λιγότερο. Πρέπει να σηκωθούμε και να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας. Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε μια καλή εμφάνιση, δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα παίξουμε καλά την Τρίτη (16/4)».

Για το Καμπ Νόου και το Μοντζουίκ είπε: «Θα προτιμούσα να παίξω στο Καμπ Νου, όπως και οι οπαδοί. Στο Μοντζουίκ ήταν οι Ολυμπιακοί Αγώνες και είχα την ευκαιρία να συμμετάσχω σε αυτούς. Πάντα προτιμώ να παίζω σε ένα θρυλικό γήπεδο απέναντι στους μεγαλύτερους παίκτες, αλλά εδώ είναι ένα καλό γήπεδο για να παίξεις».

Για την ήττα στον πρώτο προημιτελικό τόνισε: «Είχε αντίκτυπο και όχι μόνο στους παίκτες ή στο επιτελείο αλλά σε όλους στον σύλλογο. Πέφτουμε και ξανασηκωνόμαστε, πρέπει να το έχουμε συνηθίσει, αυτό σημαίνει να είσαι κορυφαίος αθλητής. Πρέπει να το αποδεχτείς. Είχαμε χρόνο να προετοιμάσουμε την καλύτερη στρατηγική μας. Είμαστε έτοιμοι, επαναλαμβάνω. Πρέπει να κερδίσουμε, το ματς θα έχει τις ίδιες ομοιότητες με το πρώτο παιχνίδι, θα πιέσουμε ψηλά. Θα υπάρξουν γκολ. Ελπίζω ότι θα είναι ένα θεαματικό ματς για τους οπαδούς αλλά λιγότερο για τους προπονητές».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα