Μπαρτσελόνα: Η UEFA ανοίγει έρευνα για ναζιστικούς χαιρετισμούς στο «Παρκ Ντε Πρενς»

Νίκος Κικίδης
Οπαδοί Μπαρτσελόνα

bet365

Έρευνα εις βάρος της Μπαρτσελόνα άνοιξε η UEFA για ναζιστικούς χαιρετισμούς και ρατσιστικές χειρονομίες από μερίδα οπαδών της στον εκτός έδρας αγώνα απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Σε ένα εντυπωσιακό ματς γεμάτο ανατροπές η Μπαρτσελόνα κατάφερε να πανηγυρίσει σπουδαία νίκη στο Παρίσι και με το τελικό 3-2 να αποκτήσει πλεονέκτημα απέναντι στην Παρί για την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League.

Παρόλα αυτά η ατμόσφαιρα στο «Παρκ Ντε Πρενς» φαίνεται να αμαυρώθηκε από τη συμπεριφορά των Ισπανών οπαδών που ταξίδεψαν στη γαλλική πρωτεύουσα, οι οποίοι κατηγορούνται για ναζιστικές χειρονομίες!

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την «L'Εquipe», η UEFA άνοιξε έρευνα εις βάρος της Μπαρτσελόνα για ναζιστικούς χαιρετισμούς και ρατσιστικές συμπεριφορές των οπαδών της που βρέθηκαν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν από κοντά το πρώτο σκέλος των προημιτελικών.

Σε περίπτωση που ο σύλλογος κριθεί ένοχος τότε θα υπάρξει απαγόρευση παρουσίας οπαδών στον επόμενο εκτός έδρας αγώνα στο Champions League, ο οποίος θα μπορούσε να είναι απέναντι σε Ατλέτικο ή Ντόρτμουντ στα ημιτελικά του θεσμού.

Το γαλλικό Μέσο συμπληρώνει πως δυο οπαδοί των Καταλανών συνελήφθησαν από την Αστυνομία το πρωί της Πέμπτης (11/4), με την Παρί από την πλευρά της να έχει υποβάλλει τρεις καταγγελίες για: απολογία για εγκλήματα πολέμου, δημόσια προσβολή ρατσιστικού χαρακτήρα και πιθανή αναγνώριση άλλων δραστών.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα