Μαρσέλο: «Το 3-2 του Κριστιάνο επί της Μπάγερν ήταν οφσάιντ» (vid)

Newsroom
Μαρσέλο: «Το 3-2 του Κριστιάνο επί της Μπάγερν ήταν οφσάιντ» (vid)

bet365

Ο Βραζιλιάνος αναγνώρισε ότι ένα από τα γκολ του Κριστιάνο εναντίον της Μπάγερν στο Champions League τη σεζόν 2016/17 δεν έπρεπε να έχει μετρήσει.

Ο θρύλος της Ρεάλ Μαδρίτης Μαρσέλο παραχώρησε συνέντευξη στο podcast «PodPah» κι έκανε ανασκόπηση της καριέρας του στους «μπλάνκος» και της σχέσης του με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Μιλώντας για τον Πορτογάλο σταρ, ο Βραζιλιάνος αμυντικός εξομολογήθηκε κάτι το οποίο θα στρέψει τα βέλη οπαδών κατά της «βασίλισσας».

Ο Μαρσέλο έκανε αναφορά στη μονομαχία με την Μπάγερν Μονάχου για το Champions League τη σεζόν 2016/17. Ήταν τα προημιτελικά και στον πρώτο αγώνα, που έγινε στη Γερμανία, η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε 2-1. Στον δεύτερο αγώνα, η Μπάγερν ισοφάρισε και η Ρεάλ κατέληξε να κερδίζει 4-2 στην παράταση.

Σε εκείνη την παράταση, ο Κριστιάνο έγραψε το 3-2 στο 109' με πάσα του Μαρσέλο. Ένα γκολ που ομολόγησε ο Βραζιλιάνος πως δεν έπρεπε να μετρήσει γιατί ο Κριστιάνο ήταν οφσάιντ όταν δέχθηκε την μπάλα.

«Ήταν οφσάιντ. Ήταν, αλλά πήγαινε να παραπονεθείς τώρα» είπε ο Μαρσέλο γελώντας. «Ήξερα ότι ήταν οφσάιντ. Σκέφτηκα: "Θεέ μου". Κοίταξα τον διαιτητή της γραμμής, τον είδα να τρέχει και ανέπνευσα. Θα μπορούσα να είχα σουτάρει, αλλά βλέπεις τον Κριστιάνο δίπλα σου...», ο Βραζιλιάνος ομολόγησε.

Ένα γκολ που έδωσε στη Ρεάλ Μαδρίτης μια θέση στα ημιτελικά του Champions League, αν και ο Μάρκο Ασένσιο «κλείδωσε» το αποτέλεσμα κάνοντας το 4-2 στο 112ο λεπτό.

@shortpodcasts Marcelo relembra finais de Champions League pelo Real Madrid #marcelo #realmadrid #championsleague #futebol ♬ som original - Canal Short Podcasts
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα