Ατλέτικο Μαδρίτης - Ίντερ: Η απόλυτη... θεωρία συνωμοσίας - Κουνήθηκε η άσπρη βούλα στο πέναλτι του Μαρτίνες; (vid)

Newsroom
lautaro_penalty

bet365

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο από τη διαδικασία των πέναλτι στο Ατλέτικο Μαδρίτης - Ίντερ, στο οποίο φαίνεται να... κουνιέται το έδαφος πριν την κρίσιμη εκτέλεση του Λαουτάρο Μαρτίνες.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης έκανε την ανατροπή και... τέζαρε την Ίντερ, παίρνοντας τεράστια πρόκριση στους «8» του Champions League μέσω της διαδικασίας των πέναλτι. Ο Λαουτάρο Μαρτίνες ήταν αυτός που αστόχησε στην κρίσιμη εκτέλεση και έστειλε αφενός την μπάλα πολύ άουτ και αφετέρου τους Ροχιμπλάνκος στα προημιτελικά.

Μια... θεωρία συνωμοσίας πάντως έχει κάνει την εμφάνισή της στα social media και μέσω ενός βίντεο του TNT Sports «διχάζει» τους ποδοσφαιρόφιλους. Στο συγκεκριμένο ντοκουμέντο λοιπόν φαίνεται πως το έδαφος... σείεται και η άσπρη βούλα... κουνιέται ακριβώς πριν το καθοριστικό πέναλτι του Λαουτάρο που κατέληξε στην κερκίδα. Άλλοι υποστηρίζουν πως η μπάλα αναπήδησε μετά το γερό πάτημα του Αργεντινού, ωστόσο το ίδιο συνέβη και στο πιο «χαλαρό» πέναλτι του Κλάασεν που έπιασε ο Όμπλακ, γεγονός που καθιστά πολλούς να δουν το περιστατικό με πιο... ύποπτη ματιά. Πιθανότατα πάντως, το τι συνέβη πραγματικά θα μείνει για πάντα άγνωστο.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα