Μπαπέ: Roadrunner ο Γάλλος, έτρεξε 100 μέτρα σε 10.9 δευτερόλεπτα!

Μπαπέ: Roadrunner ο Γάλλος, έτρεξε 100 μέτρα σε 10.9 δευτερόλεπτα!

Νίκος Κικίδης
Μπαπέ

bet365

Ο Κιλιάν Μπαπέ έγινε... αέρας στον αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν κόντρα στη Σοσιεδάδ, με απίστευτη επίδοση 10.9 δευτερολέπτων σε σπριντ 100 μέτρων!

Ο Κιλιάν Μπαπέ αποτέλεσε τον μεγάλο πρωταγωνιστή στην πρόκριση της Παρί Σεν Ζερμέν στα προημιτελικά του Champions League, καθώς με δυο γκολ οδήγησε τους Παριζιάνους στη νίκη με 2-1 επί της Σοσιεδάδ που τσέκαρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Με γκολ σε κάθε ημίχρονο ο Γάλλος δεν αντιμετώπισε πρόβλημα κόντρα στους Βάσκους, όμως οι επιδόσεις του μπροστά από τα αντίπαλα δίχτυα δεν ήταν οι μοναδικές που εντυπωσίασαν από την παρουσία του στο «Σαν Σεμπαστιάν».

Συγκεκριμένα ο 25χρονος αστέρας της Παρί κατάφερε να... τερματίσει το κοντέρ και ν πλησιάσει επιδόσεις κανονικών δρομέων, καθώς έτρεξε σε σημείο του αγώνα έτρεξε τα 100 μέτρα σε 10.9 δευτερόλεπτα!

Πρόκειται για μια εξωφρενική επίδοση για ποδοσφαιριστή, αν και πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι ότι αυτό το νούμερο βασίζεται στην τελική ταχύτητα με γρήγορη εκκίνηση και δεν μπορεί να συγκριθεί με ένα σπριντ 100 μέτρων με σταθερή εκκίνηση.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα