Σάρι για Μπάγερν: «Αν σκεφτούμε πως είναι αδύνατο να τους νικήσουμε, έχουμε ήδη... χάσει»

sarri_lazio

bet365

Ο Σάρι στις δηλώσεις του ενόψει του ματς της Λάτσιο κόντρα στην Μπάγερν για τους «16» του Champions League, τόνισε πως αν η ομάδα του σκέφτεται πως είναι αδύνατο να νικήσει, τότε έχει ήδη... χάσει.

Ο τεχνικός της Λάτσιο, Μαουρίτσιο Σάρι, στις δηλώσεις του ενόψει του αγώνα κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου για τη φάση των «16» του Champions League, τόνισε πως αν οι ποδοσφαιριστές του σκέφτονται πως είναι αδύνατο να επικρατήσουν, τότε έχουν ήδη... χάσει.

Οι Λατσιάλι θα αντιμετωπίσουν τους Βαυαρούς σε δύο αναμετρήσεις - πρόκληση για τη συνέχεια. Πρώτα θα τους υποδεχτούν στη Ρώμη (14/2, 22:00) και στη συνέχεια θα ταξιδέψουν στο Μόναχο για τη ρεβάνς (5/3, 22:00).

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Αν πω στους παίκτες μου να παίξουν με ενθουσιασμό και αυτοπεποίθηση και μετά τους βάλω πίσω έναν επιπλέον αμυντικό, δεν είμαι αξιόπιστος απέναντι τους. Ας παίξουμε το παιχνίδι μας, χωρίς να το σκεφτούμε δύο φορές. Τότε μόνο το γήπεδο θα μας κάνει να παίξουμε ένα διαφορετικό παιχνίδι απ’ αυτό που θα θέλαμε να παίξουμε, αλλά τουλάχιστον ας αφήσουμε το γήπεδο να το κάνει αυτό.

Πρέπει να σκεφτούμε ότι δεν είναι ακατόρθωτο. Αν το σκεφτούμε πως είναι αδύνατο να τους νικήσουμε, έχουμε ήδη... χάσει. Έρχονται ως φαβορί, πρέπει να πάμε με ενθουσιασμό γιατί είναι ένα ωραίο παιχνίδι για να ζήσεις. Ίσως είναι πολύ πιο δυνατοί, αλλά εσύ σαν ομάδα πρέπει να έχεις αυτοπεποίθηση για να προσπαθήσεις με κάθε κόστος. Χρειάζεται πολύ θάρρος, χωρίς να το σκεφτείς δύο φορές.

Όταν πρέπει να υποφέρουμε, υποφέρουμε όλοι μαζί. Θα υπάρξουν δυσκολίες, αυτό είναι αναπόφευκτο όταν οι ομάδες είναι αυτής της ποιότητας. Πρέπει να κάνουμε το αντίθετο από αυτό που κάναμε με την Ίντερ στο Super Cup όταν ήμασταν στο... έλεος της κατάστασης. Περιμένω μια δυνατή Μπάγερν. Αυτές οι ομάδες μπορούν να κάνουν κάποια λάθη στο πρωτάθλημα, αλλά δεν κάνουν λάθη στο Champions League.

Πριν από χρόνια όταν έπρεπε να ετοιμάσω ένα παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης, άρχισα να παρακολουθώ τους αγώνες του πρωταθλήματος και είχα την αίσθηση ότι άλλαξε εντελώς στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα