Φινάλε – θρίλερ στο Group A για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Κοπεγχάγη και Γαλατάσαραϊ!

Newsroom
Ικάρντι
Φινάλε των ομίλων του UEFA Champions League και στο πρόγραμμα της Τρίτης ξεχωρίζουν οι δύο αναμετρήσεις του Group A.

Η Μπάγερν Μονάχου έχει ήδη εξασφαλίσει τόσο την πρόκριση όσο και την πρώτη θέση (13β.), ωστόσο Κοπεγχάγη (5β.), Γαλατάσαραϊ (5β.) και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ερίζουν για το δεύτερο εισιτήριο ή έστω την 3η θέση που οδηγεί στο Europa League.

Η Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου στο Old Trafford. Η ομάδα του Τεν Χαχ διανύει μια σεζόν γεμάτη αντιθέσεις, σκαμπανεβάσματα και προβλήματα αγωνιστικής και μη φύσεως. Μετά το 2-1 επί της Τσέλσι, ηττήθηκε 0-3(!) από τη Μπόρνμουθ και έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει την 4άδα στην Premier League. Κακό το κλίμα στα αποδυτήρια, οι οπαδοί τα έχουν με όλους και φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο για την Γιουνάιτεντ να πετύχει τους στόχους της και φέτος.

Βαρύ το κλίμα και στη Μπάγερν Μονάχου μετά τη συντριβή 5-1 από την Άιντραχτ! Ένα αποτέλεσμα εντελώς ασυνήθιστο, όσον αφορά την έκταση του σκορ, καθώς μέχρι αυτό το ματς οι Βαυαροί παρουσίαζαν την καλύτερη αμυντική επίδοση στη Bundesliga.

Με τη Λεβερκούζεν να εντυπωσιάζει, η Μπάγερν θα έχει πολύ σκληρό ανταγωνισμό στην κούρσα του τίτλου και για την ώρα είναι στο -4 από την κορυφή με ένα ματς λιγότερο. Σε σχέση με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί να διαχειριστεί πιο εύκολα την κατάσταση, καθώς είναι μέσα σε όλους τους στόχους της και σίγουρα δείχνει μεγαλύτερη σταθερότητα στο χορτάρι.

Η αγγλική ομάδα θέλει οπωσδήποτε νίκη και θα περιμένει το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα για να δει σε ποια θέση θα πλασαριστεί. Η Μπάγερν δεν έχει χειροπιαστό κίνητρο, δεδομένα ωστόσο θέλει να βγάλει αντίδραση μετά τη συντριβή στη Φρανκφούρτη.

Το συνδυαστικό στοίχημα Να σκοράρει ο Κέιν & Over 1,5 γκολ 2ο ημίχρονο σε απόδοση 3.30 στο Bet Builder της Stoiximan.

Την ίδια ώρα στο Parken, η Κοπγεχάγη υποδέχεται την Γαλατάσαραϊ. Ο νικητής της αναμέτρησης παίρνει το εισιτήριο για την επόμενη φάση, ενώ σε περίπτωση ισοπαλίας υπερέχει η γηπεδούχος. Όμως σε αυτή την περίπτωση το τελικό πλασάρισμα θα εξαρτηθεί από το αποτέλεσμα στο Old Trafford.

Η Κοπεγχάγη μπήκε στο κόλπο από το... πουθενά, καθώς στα τρία πρώτα ματς του ομίλου είχε μόλις έναν βαθμό. Όμως το ασύλληπτο 4-3 επί της Γιουνάιτεντ και το παλικαρίσιο 0-0 στο Μόναχο, της δίνουν πλέον την ευκαιρία να παίξει έναν «τελικό» πρόκρισης στην έδρα της.

Μια Κοπεγχάγη που δεν είναι πάντως σε καλό φεγγάρι, καθώς μετράει τρεις ήττες, δύο ισοπαλίες και μια νίκη στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Αποκλείστηκε στο Κύπελλο Δανίας και είναι στο -3 από την πρωτοπόρο Μίντιλαντ στο πρωτάθλημα.

Η Γαλατά χτίζει μομέντουμ, καθώς με τρεις σερί νίκες είναι ισόβαθμη της Φενέρ στην κορυφή για την τουρκική λίγκα. Εξαιρετικό το ρόστερ της φετινής σεζόν, γεμάτο λύσεις πρώτης γραμμής, ειδικά μεσοεπιθετικά.

Τορέιρα, Σέρτζιο Ολιβέιρα, Ντεμίρμπαϊ, Εντομπελέ, Μέρτενς, Ακτούρκογλου, Ζαά, Ικάρντι και Τετέ προσφέρουν ποιότητα και άνεση στη διαχείριση των αγώνων. Αυτός είναι και ο λόγος που έβγαλε εντυπωσιακή αντίδραση κόντρα στη Γιουνάιτεντ, σε ματς που δύο φορές έμεινε πίσω στο σκορ με διαφορά δύο τερμάτων, ωστόσο το «γύρισε» και μπορούσε κάτι περισσότερο από το τελικό 3-3.

Τεράστιο ματς στο Parken, μεταξύ δύο πολύ διαφορετικών ομάδων. Η Κοπεγχάγη είναι πειθαρχημένη, συμπαγής και στηρίζεται στο σύνολο. Η Γαλατάσαραϊ διαθέτει μονάδες με τρομερή ποιότητα και ικανότητα να κάνουν τη διαφορά σε οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα.

Το συνδυαστικό στοίχημα Goal/Goal & Ικάρντι Over 1,5 προσπάθειες στην εστία σε απόδοση 3.65 στο Bet Builder της Stoiximan.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Advertorial

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα