Σεβίλλη - Αϊντχόφεν 2-3: Επική ανατροπή στο 90+2' και τεράστιο βήμα πρόκρισης! (vid)

Ιάσονας Θεριός
psv_chl

bet365

Η ψυχωμένη Αϊντχόφεν με τρία γκολ στο δεύτερο μέρος επέστρεψε από το 2-0 στην Ανδαλούσια (2-3) και, αφού... σόκαρε και πέταξε εκτός Champions League τη Σεβίλλη των δέκα παικτών, βρέθηκε αγκαλιά με την πρόκριση στους «16».

Μια ανάσα από την πρόκριση στους «16» του Champions League η Αϊντχόφεν! Η PSV με γκολ στις καθυστερήσεις ολοκλήρωσε μια απίθανη ανατροπή και πάτησε στη 2η θέση του ομίλου της στο +3 από τη Λανς και το -1 από την Άρσεναλ, οι οποίες θα κονταροχτυπηθούν αργότερα (22:00). Με τρία τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο και το... κερασάκι στην τούρτα στο 90+2', οι Ολλανδοί υπέταξαν τους Σεβιγιάνους, που και μαθηματικά πλέον έμειναν εκτός των νοκ-άουτ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Οι γηπεδούχοι άγγιξαν το δικό τους βήμα πρόκρισης όμως στο τέλος λύγισαν και έχυσαν την καρδάρα με το γάλα. Ο Σέρχιο Ράμος στο 24' σκόραρε από το κόρνερ του Ράκιτιτς και άνοιξε το σκορ με το πρώτο του τέρμα στην επιστροφή του στην Ανδαλουσία. Το γκολ του Σόου στο 39' ακυρώθηκε για χέρι, όμως οι Ισπανοί μπόρεσαν να πάρουν αέρα δύο τερμάτων στο 47ο λεπτό. Ο Εν Νεσίρι με πανέμορφη λόμπα ήταν αυτός που έκανε το 2-0.

Μέσα σε τρία λεπτά (!) ωστόσο, ο Οκάμπος είδε δύο κίτρινες κάρτες κι άφησε την ομάδα με δέκα παίκτες, με την Αϊντχόφεν στη συνέχεια να σαλπίζει για τα καλά το σύνθημα της αντεπίθεσης.

Στο 68' ο Σαϊμπάρι με εντυπωσιακό μονοκόμματο βολ-πλανέ μείωσε σε 2-1 και στο 81' ο Γκούντελι άθελά του «πλήγωσε την ομάδα του για το 2-2. Η PSV ξεχύθηκε στην αντεπίθεση στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων και ο Πεπί με ωραία κεφαλιά από τη σέντρα του Φέρτεσεν χάρισε τη νίκη στην Αϊντχόφεν και την έστειλε «αγκαλιά» με τους «16»!

Σεβίλλη: Ντμίτροβιτς, Γκουντέλι, Νάβας (57’ Χουάνλου), Ράμος, Ακούνια, Σο (73’ Χορδάν), Φερνάντο (84’ Τόρες), Ράκιτιτς, Οκάμπος, Εν Νεσιρί (73’ Μιρ), Λουκεμπάκιο (73’ Νιανζού)

Αϊντχόφεν: Μπενίτες, Ντεστ, Μποσκάλι (83’ Πεπί), Ραμάλιο (57’ Τίλμαν), Τέζε, Σκάουτεν (83’ Φαν Άανχολτ), Τιλ (57’ Σαϊμπάρι), Φέιρμαν, Λοσάνο (44’ Φέρτεσεν), Μπακαγιόκο, Ντε Γιονγκ

Βαθμολογία

  1. Άρσεναλ 4 (9-3) 9
  2. PSV 5 (7-9) 8
  3. Λανς 4 (4-4) 5
  4. Σεβίλλη 5 (6-10) 2
@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα