Σέλτικ - Ατλέτικο Μαδρίτης 2-2: Μοιρασιά στη Γλασκώβη

Βασίλης Μπαλατσός
αδα

bet365

Η Σέλτικ πήρε δυο φορές το προβάδισμα κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης, όμως οι Ροχιμπλάνκος απάντησαν και έφυγαν από τη Γλασκώβη με το βαθμό της ισοπαλίας (2-2). Πρώτο γκολ του Πάλμα στο Champions League.

Σε ένα γεμάτο ματς στη Γλασκώβη η Σέλτικ πήρε δυο φορές προβάδισμα, η Ατλέτικο Μαδρίτης ισοφάρισε σε 2-2, με τις δυο τους να παίρνουν από ένα βαθμό. Στη δεύτερη θέση οι Ροχιμπλάνκος με πέντε βαθμούς, σεφτές για τους Κέλτες. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν το ματς οι Ισπανοί.

Οι γηπεδούχοι βρήκαν γρήγορο γκολ, μόλις στο 4'. Ο Φουρουχάσι συνεργάστηκε με τον Ο’Ράιλι και ο πρώτος από κοντά πλάσαρε για το 1-0. Στο 16’ ο Ντε Πολ πάσαρε στον Γκριεζμάν αλλά ο Χαρτ και το δοκάρι έσωσαν τους Κέλτες.

Στο 23' ο Τέιλορ ανέτρεψε τον Μολίνα εντός περιοχής, ο Χαρτ έπιασε την εκτέλεση πέναλτι του Γκριεζμάν και με τη δεύτερη ο Γάλλος ισοφάρισε σε 1-1. Πέντε λεπτά αργότερα ο Μαέντα έκανε την παράλληλη μπαλιά, η μπάλα έφτασε στον Λουίς Πάλμα, ο οποίος με φοβερό διαγώνιο σουτ πέτυχε το πρώτο του γκολ στο Champions League και έβαλε εκ νέου μπροστά τους Κέλτες.

Στο 54' ο Γιορέντε σέντραρε από τα δεξιά και ο Μοράτα με εντυπωσιακή κεφαλιά ισοφάρισε σε 2-2. Στο 81ο λεπτό οι ισορροπίες άλλαξαν όταν ο Ντε Πολ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη. Η Σέλτικ είχε την ευκαιρία της να πάρει το ματς αλλά ο Φόρεστ αστόχησε από το ύψος του πέναλτι στο 86'.

Σέλτικ: Χαρτ, Τζόνζτον, Κάρτερ Βίκερς, Σκέιλς, Τέιλορ, ΜακΓκρέγκορ, Ο’Ράιλι, Χατάτε (7’ Πάουλο Μπερνάρντο), Μαέντα, Πάλμα (62’ Φίλιπς), Φουρουχάσι (79’ Φόρεστ)

Ατλέτικο Μαδρίτης: Όμπλακ, Βίτσελ, Ερμόσο, Σάβιτς, Μολίνα, Κόκε, Ντε Πολ, Σαουλ (46’ Γιορέντε), Γκαλάν (46’ Ρικέλμε), Μοράτα (73’ Κορέα), Γκριεζμάν

5ος Όμιλος

Βαθμολογία

1. Φέγενορντ (7-4) 6
2. Ατλέτικο Μαδρίτης (6-5) 5
3. Λάτσιο (4-5) 4
4. Σέλτικ (3-6) 1

Αποτελέσματα

Φέγενορντ - Λάτσιο 3-1
Σέλτικ - Ατλέτικο Μαδρίτης 2-2

Επόμενη αγωνιστική (07/11, 22:00)

Ατλέτικο Μαδρίτης - Σέλτικ
Λάτσιο - Φέγενορντ

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα