Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Τρέλα» Σμάιχελ με την απόκρουση του Ονάνα (vid)

Newsroom
smaixel2

bet365

Ο Πίτερ Σμάιχελ ξεσάλωσε πανηγυρίζοντας την απόκρουση πέναλτι του Αντρέ Ονάνα την τελευταία στιγμή, στη δύσκολη νίκη της Γιουνάιτεντ επί της Κοπεγχάγης

Ο Πίτερ Σμάιχελ πανηγύρισε έξαλλα την απόκρουση πέναλτι του Αντρέ Ονάνα στη νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 1-0 επί της Κοπεγχάγης το βράδυ της Τρίτης (24/10). Ο Χάρι Μαγκουάιρ είχε δώσει το προβάδισμα στους γηπεδούχους στο «Ολντ Τράφορντ» με δυνατή κεφαλιά, αλλά οι «κόκκινοι διάβολοι» χρεώθηκαν με πέναλτι στις καθυστερήσεις που απειλούσε να θέσει σε κίνδυνο τη νίκη.

Ο Ονάνα όμως έκανε μια σπουδαία απόκρουση και στέρησε στους φιλοξενούμενους τον βαθμό της ισοπαλίας, εξασφαλίζοντας παράλληλα την πρώτη νίκη της ομάδας του στο Champions League αυτή τη σεζόν.

Το TNT Sports, που μετέδωσε το παιχνίδι στο Ηνωμένο Βασίλειο, μοιράστηκε πλάνα στο X (αλλιώς Twitter) με τον Σμάιχελ να πανηγυρίζει για την απόκρουση του Καμερουνέζου τερματοφύλακα, ο οποίος αποκτήθηκε το καλοκαίρι έναντι 47 εκατομμυρίων λιρών. Ο Δανός πρώην τερματοφύλακας και θρύλος της Γιουνάιτεντ εθεάθη να πανηγυρίζει με υψωμένες τις γροθιές τους και να χειροκροτεί καθώς η πρώην ομάδα του κράτησε τους τρεις βαθμούς κάτω από δραματικές συνθήκες.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα