Κελαϊφί: «Ρεάλ και Μπαρτσελόνα είναι εκτός ECA, κανείς δεν θέλει τη Super League»

Νίκος Κικίδης
Κελαϊφί: «Ρεάλ και Μπαρτσελόνα είναι εκτός ECA, κανείς δεν θέλει τη Super League»

bet365

Μετά την επανεκλογή του ως πρόεδρος της ECA, ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί θυμήθηκε τις αποστάτισσες Ρεάλ και Μπαρτσελόνα, «θάβοντας» για ακόμα μια φορά το πρότζεκ της ESL.

Στον προεδρικό θώκο της Ομοσπονδίας Ευρωπαϊκών Συλλόγων θα παραμείνει για την επόμενη τετραετία ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί, ο οποίος μετά την επανεκλογή ως επικεφαλής της ECA είχε να πει μερικά λόγια και τις δυο μεγάλες αποστάτισσες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα άλλωστε δεν ακολούθησαν το παράδειγμα της Γιουβέντους και παραμένουν πιστές στο πλάνο της European Super League, η οποία επιβουλεύεται το μονοπώλιο της UEFA και ορέγεται να αντικαταστήσει το Champions League.

Όπως είναι φυσιολογικό τέτοιες προθέσεις έχουν θέσει εκτός τόξου της ECA τους δυο «γίγαντες», με τον Κελαϊφί στις τελευταίες του δηλώσεις να επιτίθεται ξανά στους Ισπανούς.

«Την αποκαλώ ως '' No Super League'', κανείς δεν την θέλει. Δεν μας νοιάζει τί κάνουν Ρεάλ και Μπαρτσελόνα, είναι εκτός. Πριν ήταν τρεις ομάδες, τώρα έχουν μείνει μόνο δυο. Ποτέ δεν θα ξεχάσω τα μηνύματα στο κοινό γκρουπ του What΄s Up με το διοικητικό συμβούλιο της ECA, την Κυριακή, 18 Απριλίου του 2021.

Μάλιστα νόμιζα ότι μού είχαν χακάρει το κινητό, δεν θα ήταν η πρώτη φορά» κατέληξε ο πρόεδρος της Παρί, ενθυμούμενος την αποτυχημένη... επανάσταση των ευρωπαϊκών γιγάντων απέναντι στην UEFA που κράτησε μόλις για λίγα 24ωρα.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα