Μίσιτς στο Gazzetta: «Ο δυσκολότερος αντίπαλος η ΑΕΚ, ανυπομονούμε να παίξουμε στην OPAP Arena»

Δημήτρης Βέργος
Ο Γιόσιπ Μίσιτς της Ντινάμο Ζάγκρεμπ

bet365

Ο μέσος της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, Γιόσιπ Μίσιτς μίλησε στο Gazzetta ενόψει του αγώνα της Τρίτης για τις δυσκολίες της κλήρωσης με την ΑΕΚ, για την OPAP Arena, για τον Βίντα και για τον στόχο της κροατικής ομάδας να ξαναφτάσει στους ομίλους του Champions League.

Η κλήρωση με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ προφανώς και δεν είναι καθόλου εύκολη για την ΑΕΚ, αλλά το ίδιο ισχύει και για την κροατική ομάδα. Είναι κάτι άλλωστε που ανέφερε από την πρώτη στιγμή ο τεχνικός της, Ιγκόρ Μπίστσαν. Βέβαια μιλάμε για μια ομάδα που έχει πολύ καλή παρουσία στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια και γνωρίζει άριστα τα νοκ-άουτ των προκριματικών. Γι' αυτό και η Ένωση θα πρέπει να τα δώσει όλα και να είναι απολύτως συγκεντρωμένη τόσο στο πρώτο ματς στη Νέα Φιλαδέλφεια, όσο και στη ρεβάνς στο Ζάγκρεμπ.

Μιλώντας στο Gazzetta ενόψει της μεθαυριανής πρώτης αναμέτρησης στην OPAP Arena για τον τρίτο προκριματικό του Champions League, ο χαφ της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, Γιόσιπ Μίσιτς αναγνώρισε ότι η ΑΕΚ ήταν από τους δυσκολότερους αντιπάλους που θα μπορούσε να βρει στον δρόμο της η Ντινάμο, δείχνοντας όμως εμπιστοσύνη στις ικανότητες της κροατικής ομάδας.

«Μπορούμε να πούμε ότι η κλήρωση δεν μας ευνόησε. Ίσως πήραμε τον δυσκολότερο πιθανό αντίπαλο, αλλά έτσι έχουν τα πράγματα. Πιστεύουμε όμως στους εαυτούς μας. Σεβόμαστε την ΑΕΚ, αλλά κυρίως επικεντρωνόμαστε σε εμάς. Ξέρουμε ότι ο στόχος μας κάθε χρόνο είναι οι όμιλοι του Champions League και αν θες να φτάσεις εκεί πρέπει να νικήσεις τον καθένα που θα βρεθεί στον δρόμο σου», ανέφερε στο Gazzetta ο πρώην μέσος του ΠΑΟΚ, ο οποίος συμπλήρωσε για την αύρα που έχει η Ένωση μετά την περσινή επιτυχία της:

«Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για την κατάκτηση του νταμπλ. Έχω παίξει στην Ελλάδα και δεν είναι μικρό επίτευγμα. Θα πρέπει να είναι γεμάτοι με θετική ενέργεια και να έχουν υψηλούς στόχους γι' αυτή τη σεζόν. Είναι μια δυνατή ομάδα και επαναλαμβάνω, τους σεβόμαστε, αλλά πιστεύουμε στους εαυτούς μας και στην ποιότητά μας».

Ο Μίσιτς με τον Ζιρού στο ματς Ντινάμο Ζάγκρεμπ - Μίλαν

Ο Μίσιτς εξέφρασε τον θαυμασμό του για την OPAP Arena, τονίζοντας ότι περιμένει πολύ να παίξει εκεί το βράδυ της Τρίτης. «Ανυπομονούμε να αγωνιστούμε στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ. Δυστυχώς η ομάδα μας δεν διαθέτει ένα τέτοιο γήπεδο, είναι ωραίο να αγωνίζεσαι σε νέα γήπεδα. Πιστεύω και η ατμόσφαιρα θα είναι εξαιρετική. Είμαι χαρούμενος που παίζουμε το δεύτερο ματς στην έδρα μας, όπου επίσης περιμένουμε μια φανταστική υποστήριξη και ατμόσφαιρα από τους οπαδούς μας», υπογράμμισε ο 29χρονος Κροάτης χαφ.

Αναφερόμενος στον συμπατριώτη του, Ντομαγκόι Βίντα που θα βρει απέναντί του μεθαύριο το βράδυ στην OPAP Arena, ο Μίσιτς μίλησε με τα καλύτερα λόγια. «Ο Βίντα είναι ένας εξαιρετικός παίκτης και ένα φανταστικό άτομο. Είχε μια τρομερή καριέρα και συνεχίζει. Έχει παίξει πάνω από 100 παιχνίδια με την Εθνική ομάδα και έχει κερδίσει μετάλλια. Κανείς δεν θα πει κάτι αρνητικό γι' αυτόν. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα τον δούμε και ελπίζω να είναι έτοιμος να παίξει στα μεταξύ μας παιχνίδια γιατί είχα ακούσει ότι είχε έναν τραυματισμό πρόσφατα», τόνισε, ενώ στη συνέχεια δεν θέλησε να ξεχωρίσει κάποιον παίκτη από το ρόστερ της ΑΕΚ:

«Δεν θα στεκόμουν σε κάποιον συγκεκριμένα. Η ΑΕΚ έχει διάφορους καλούς παίκτες, έχει ενισχύσει το ρόστερ της και δείχνει σε καλή κατάσταση. Θα κάνουμε λεπτομερή ανάλυση σήμερα και αύριο και θα δούμε ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να προετοιμαστούμε γι' αυτό το παιχνίδι», υποστήριξε.

Ο Μίσιτς, κλείνοντας, δεν θέλησε να αναφερθεί σε συγκεκριμένα σημεία στο τακτικό και πνευματικό κομμάτι ενόψει των δύο αναμετρήσεων απέναντι στην ΑΕΚ, λέγοντας: «Θα δούμε. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που μπορεί να καθορίσουν ένα αποτέλεσμα. Εμείς θα ετοιμαστούμε και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι η πρόκριση στους ομίλους του Champions League».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα