Champions League: Προβάδισμα πρόκρισης για την Ράκοβ, 3-2 την Καραμπάγκ με ασίστ Σβάρνα

Champions League: Προβάδισμα πρόκρισης για την Ράκοβ, 3-2 την Καραμπάγκ με ασίστ Σβάρνα

bet365

Η Ράκοβ ισοφαρίστηκε από την Καραμπάγκ με δυο γκολ μέσα σε ισάριθμα λεπτά, όμως με γκολ στο 90+1' νίκησε με 3-2 και πήρε προβάδισμα πρόκρισης στον Γ' προκριματικό γύρο του Champions League. Ασίστ ο Σβάρνας.

Η Ράκοβ πήγε να «αυτοκτονήσει» στην έδρα της κόντρα στην Καραμπάγκ, όμως έσωσε την... παρτίδα στο φινάλε. Οι πρωταθλητές Πολωνίας πήραν προβάδισμα δυο γκολ, οι Αζέροι ισοφάρισαν μέσα σε τέσσερα λεπτά, όμως με γκολ στο 90+1' πήραν τη νίκη με 3-2 και μαζί το προβάδισμα πρόκρισης στον Γ' προκριματικό γύρο του Champions League. Βασικοί και αναντικατάστατοι Γιάννης Παπανικολάου και Στράτος Σβάρνας, ο οποίος μάλιστα έδωσε ασίστ.

To ματς ήταν ισορροπημένο. Η Καραμπάγκ είχε τις δυο καλύτερες φάσεις του πρώτου μέρους, όμως οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 55΄ όταν από κόντρες ο Καφαρκιλίγεβ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Στο 71' o Σβάρνας έβγαλε σέντρα ξυραφιά, ο Πιασέσκι έπιασε την κεφαλιά, ο κίπερ των Αζέρων έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του και τελικά την μάζεψε μέσα από την εστία του.

Οι φιλοξενούμενοι έφεραν το ματς στα ίσα τέσσερα λεπτά μετά το 2-0 με δύο γκολ του Τσίτσα μέσα σε ισάριθμα λεπτά (73'-75'). Στο 90+1' ο Κιτέλ με σουτ «βολίδα» έξω από την περιοχή χάρισε στην ομάδα του τη νίκη και το προβάδισμα για το εισιτήριο της επόμενης φάσης. Η ομάδα που θα προκριθεί από αυτό το ζευγάρι θα αντιμετωπίσει κατά πάσα πιθανότητα τον Άρη Λεμεσού. Νωρίτερα οι πρωταθλητές Κύπρου συνέτριψαν την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ με 6-2.

Όλα ανοιχτά για Κλάκσβικ και Λουντογκόρετς

Στο μηδέν περιορίστηκαν Κλάκσβικ και Χάκεν (0-0) στο πρώτο τους ραντεβού για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League. Οι φιλοξενούμενοι πάντως θα μπορούσαν να είχαν πάρει το προβάδισμα στο 24΄με δράστη τον Τρπσέφσκι, όμως το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ.

Την ίδια ώρα στη Βουλγαρία η Λουντογκόρετς έμεινε στο 1-1 απέναντι στη Λιουμπλιάνα και η υπόθεση πρόκριση μοιραία θα ξεκαθαρίσει στη ρεβάνς. Στο 14΄ο Ελσνίκ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, όμως 30 λεπτά αργότερα ο Γιάνκοβ διαμόρφωσε το τελικό 1-1 για τους Βούλγαρους.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα