Βικτόρια Πλζεν - Μπάγερν 2-4: «Οδοστρωτήρας» οι Βαυαροί με τεσσάρα και πρόκριση! (vid)

Νίκος Κικίδης
Βικτόρια Πλζεν - Μπάγερν 2-4: «Οδοστρωτήρας» οι Βαυαροί με τεσσάρα και πρόκριση! (vid)

bet365

Ένα εντυπωσιακό α΄μέρος αρκούσε στη Μπάγερν για να φιλοδωρήσει την Βικτόρια Πλζεν με τέσσερα γκολ (4-2) και να κάνει το 4Χ4 στον όμιλο, κλειδώνοντας το εισιτήριο για τους «16» του Champions League.

Πρόκριση στο... ρελαντί! Ένα σοβαρό πρώτο μέρος με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γκορέτσκα (δυο γκολ, μια ασίστ) αρκούσε στη Μπάγερν για να λυγίσει τη μαχητική Βικτόρια Πλζεν 4-2 και να σφραγίσει το εισιτήριο για τις 16 καλύτερες ομάδες του Champions League μετά και την ισοπαλία της Ίντερ με τη Μπάρτσα.

Ο χορός των γκολ άνοιξε από νωρίς για τους Βαυαρούς, αφού μόλις στο 10΄ο Γκορέτσκα σέρβιρε στον Μανέ για το 0-1. Πέντε λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Μίλερ να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ, προτού δώσει τελικά τη σκυτάλη στον Γκορέτσκα ο οποίος με δυο όμορφα γκολ εντός δεκαλέπτου (25 - 35΄) κατάφερε να δώσει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των Βαυαρών.

Το 4-0 βέβαια σαν να... παραχαλάρωσε τους Γερμανούς στο β΄μέρους, γεγονός που έδωσε την ευκαιρία στην Πλζεν να φέρει το σκορ σε αξιοπρεπή επίπεδα. Αρχικά στο 64΄ο Βιλκάνοβα με ξερό σουτ έγραψε το 4-1, ενώ στο 75΄ο Κλίμεντ μείωσε τη διαφορά τερμάτων στα δυο γκολ. Κάπου εκεί ωστόσο οι Τσέχοι ξέμειναν από καύσιμα, με τη Μπάγερν να κάνει στο... ρελαντί το 4Χ4 στον όμιλο και να παίρνει την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Βικτόρια Πλζεν (Μίκαλ Μπίλεκ): Στάνεκ, Χάβελ, Χέιντα, Τιζάνι, Γιεμέλκα, Μπούκα, Καλβάτς, Μοσκέρα, Βιλκάνοβα, Κόπιτς, Τσόρι

Μπάγερν (Γιούλιαν Νάγκελσμαν): Ούλραιχ, Μαζράουι, Παβάρ, Ουπαμεκανό (70΄Βάνερ), Στάνισιτς, Γκορέτζκα (56΄Χράφεμπερχ), Κίμιχ, Κομάν (46΄Τσούπο - Μότινγκ), Μίλερ, Σανέ (70΄Ζάμπιτσερ), Μανέ

Αποτελέσματα

Βικτόρια Πλζεν - Μπάγερν 2-4
Μπαρτσελόνα - Ίντερ 3-3

Βαθμολογία

1. Μπάγερν 12 (13-2)
2. Ίντερ 7 (6-5)
3. Μπαρτσελόνα 4 (8-7)
4. Πλζεν 0 (3-16)

Επόμενη αγωνιστική (26/10)

Ίντερ - Πλζεν
Μπαρτσελόνα - Μπάγερν

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα