Κορονοϊός: Η γαλλική Λίγκα ψήφισε επανέναρξη στις 17 Ιουνίου

Gazzetta team
Κορονοϊός: Η γαλλική Λίγκα ψήφισε επανέναρξη στις 17 Ιουνίου

bet365

Σέντρα ξανά στις 17 Ιουνίου ψήφισε ομόφωνα το συμβούλιο της γαλλικής Λίγκας, προγραμματίζοντας το φινάλε της σεζόν μέχρι τις 25 Ιουλίου και πλέον απομένει το «πράσινο φως» της κυβέρνησης.

Το πλάνο επανέναρξης για Ligue 1 και Ligue 2 φέρει ως ορόσημο την ημερομηνία της 17ης Ιουνίου, σύμφωνα με την ψήφιση των μελών της γαλλικής Λίγκας.

Η LFP ανακοίνωσε τις επίσημες βλέψεις της για τη συνέχεια της σεζόν στις δύο πρώτες κατηγορίες και όρισε ως επικρατέστερη ημέρα τις 17 Ιουνίου για να κηρύξει την επανέναρξη στα πρωταθλήματα, θέτοντας παράλληλα περιθώριο ως τις 25 Ιουλίου για την ολοκλήρωση της περιόδου.

Πλέον, το μόνο που εκκρεμεί είναι η έγκριση της κυβέρνησης στο πλάνο βάσει των δικών της ανακοινώσεων για την σταδιακή έξοδο από την απαγόρευση εν μέσω κορονοϊού, ενώ επίσης πρέπει να ξεκαθαριστεί και το αν τα ματς θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών ή όχι.

Σε κάθε περίπτωση, δεν πρόκειται να υπάρξει επίσημη αναγγελία επανέναρξης πριν και από την καθοριστική τηλεδιάσκεψη της UEFA στις 23 Απριλίου και τις κατευθυντήριες γραμμές που θα δώσει στις Λίγκες.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα