Στρασμπούρ – Μονακό 2-2: «Χάθηκε» στο τέλος

Gazzetta team
Στρασμπούρ – Μονακό 2-2: «Χάθηκε» στο τέλος

bet365

Η Μονακό προηγήθηκε 2 φορές, όμως είδε την Στρασμπούρ να παίρνει το βαθμό στο 84’. Μεγάλη ανατροπή η Νις, μεγάλη νίκη η Ρεμς.

Η Μονακό περιμένει τις τελευταίες ενισχύσεις και μέχρι τότε δεν δείχνει ικανή να σηκώσει κεφάλι. Οι Μονεγάσκοι αντιμετώπισαν την Στρασμπούρ, προηγήθηκαν με τον Σλιμανί στο 11’, αλλά είδαν τον Λάλα να κάνει το 1-1 με πέναλτι στο 39’.

Ο Σλιμανί σκόραρε και πάλι για το 1-2 δευτερόλεπτα αργότερα, όμως οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να κρατήσουν τη νίκη μέχρι το τέλος, με τον Τόμασον να κάνει το τελικό 2-2 στο 84’. Νωρίτερα, η Ρεμς είχε πάρει μεγάλη νίκη με 2-0 επί της Λιλ. Οι λιλουά είδαν τον Γιαζίτσι να αποβάλλεται στο 53’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα και δεν μπόρεσαν να κρατήσουν με παίκτη λιγότερο.

Ο Ντουμπιά με πέναλτι έκανε το 1-0 στο 73’, ο Νκάντα το 2-0 στο 90’, ενώ στις καθυστερήσεις η Λιλ δεν κατάφερε να σκοράρει ούτε με πέναλτι, καθώς ο Μπάμπα αστόχησε. Τέλος, μεγάλη ανατροπή έκανε η Νις, που επιβλήθηκε με 2-1 της Ρεν. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με αυτογκόλ του Γιορίς στο 25’, όμως στο 63’ ο Σιπριέν ισοφάρισε με πέναλτι, πριν ο Κολί κάνει το τελικό 1-2 στις καθυστερήσεις.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα