Σεντ Ετιέν – Μονπελιέ 0-1: Πλήγμα για το Champions League

Gazzetta team
Σεντ Ετιέν – Μονπελιέ 0-1: Πλήγμα για το Champions League

bet365

Η Μονπελιέ έβαλε τέλος στο αήττητο σερί της Σεντ Ετιέν και «σκότως» τα όνειρά της για έξοδο στο Champions League.

Η Μονπελιέ έχει μόνο θεωρητικές πιθανότητες για την 4η θέση που θα οδηγήσει στο Europa League και ήθελε μόνο νίκη για να ελπίζει. Τα κατάφερε, βάζοντας τέλος στο εντυπωσιακό αήττητο σερί της Σεντ Ετιέν, η οποία με παιχνίδι παραπάνω έμεινε στο -1 από την Λυών, που κερδίσει τη θέση για τα προκριματικά του Champions League.

Οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν νευρικοί στο πρώτο ημίχρονο και το 0-0 ήρθε στη φυσιολογικά. Στην επανάληψη ο ρυθμός άνοιξε και στο 53’ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες όταν αποβλήθηκε ο Κονγκρέ. Αντί οι στεφανουά, όμως, να το εκμεταλλευτούν είδαν τον Καμπελά να αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη στο 62’ για να αποκατασταθούν οι ισορροπίες και σαν να μην έφτανε αυτό στο 64’ ο Λαμπόρδε με ωραίο σουτ έκανε το 0-1!

Οι γηπεδούχοι ανοίχτηκαν στη συνέχεια, βγαίνοντας στην επίθεση για την ισοφάριση, πίεσαν ανά διαστήματα, όμως και πάλι οι σημαντικότερες ευκαιρίες χάθηκαν για τους φιλοξενούμενους. Για καλή τους τύχη δεν το πλήρωσαν στο τέλος και κράτησαν το 0-1, που τους φέρνει στο -4 από την Σεντ Ετιέν 2 αγωνιστικές πριν το φινάλε.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα