Η παραμονή της Ρεμς και η ρήτρα του Ένγκελς

Δημήτρης Τομαράς
Η παραμονή της Ρεμς και η ρήτρα του Ένγκελς

bet365

Η Ρεμς είχε ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή πως εφόσον μείνει στην κατηγορία θα καταβάλλει τη ρήτρα του Ένγκελς στον Ολυμπιακό και από την στιγμή που αυτό έγινε πράξη έτσι και θα λειτουργήσει.
Ο Βέλγος πρώην πλέον αμυντικός του Ολυμπιακού που είχε πάρει στη Ρεμς την φανέλα με το Νο2 είχε ανακοινωθεί ως δανεικός από τον Ολυμπιακό με οψιόν αγοράς.
Από τη Ρεμς είχε καταστεί σαφές πως η οψιόν ενεργοποιείται αυτομάτως σε περίπτωση παραμονής της ομάδας στην κατηγορία (σ.σ. ουσιαστικά μιλάμε για ένα συμβόλαιο 1+3, δηλαδή μετά τον δανεισμό αγορά και συνεργασία άλλων τριών ετών). Η Ρεμς λοιπόν έχει διασφαλίσει την παραμονή της, έχοντας πετύχει και πολλά παραπάνω καθώς μέχρι και πριν τα κυριακάτικα ματς στο Σαμπιονά ήταν μαζί με την Σεντ Ετιέν στην 5η θέση με 43 βαθμούς. Έτσι λοιπόν θα ενεργοποιηθεί - όπως και αναμενόταν - η σχετική συμφωνία (σ.σ. οι πληροφορίες για τη ρήτρα μιλούν για 4 και πλέον εκατ. ευρώ). Ο 24χρονος διεθνής Βέλγος στόπερ φέτος με τη Ρεμς έχει 26 ματς με 1 γκολ, κάνοντας μία γεμάτη χρονιά. Στην ίδια ομάδα αγωνίζεται και ο επίσης άλλοτε ερυθρόλευκος Ρομαό με 28 ματς φέτος με 2 ασίστ.
 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα