Νομικές ενέργειες των Μαρσέιγ - Μήτρογλου για τους χαρακτηρισμούς!

Νομικές ενέργειες των Μαρσέιγ - Μήτρογλου για τους χαρακτηρισμούς!

Δημήτρης Τομαράς
Νομικές ενέργειες των Μαρσέιγ - Μήτρογλου για τους χαρακτηρισμούς!

bet365

Ο Κώστας Μήτρογλου απέφυγε να τοποθετηθεί δημόσια για την... επίθεση που δέχθηκε από Γάλλο δημοσιογράφο, ωστόσο η Μαρσέιγ μαζί με την πλευρά του παίκτη θα κινηθεί νομικά.
Οι Μαρσεγιέζοι θέλοντας να προστατεύουν τον παίκτη τους θεωρούν πως αυτοί οι χαρακτηρισμοί είναι απαράδεκτοι και δεν μπορούν να περάσουν έτσι.
Για τον λόγο αυτό η Μαρσέιγ μαζί με την πλευρά του παίκτη (σ.σ. τους εκπροσώπους του) θα κινηθούν νομικά για τους χαρακτηρισμούς που έγιναν από τον Γάλλο δημοσιογράφο. Ο ίδιος ο Μήτρογλου προσωπικά πάντως επέλεξε να μην απαντήσει δημόσια ή να τοποθετηθεί μέσω Twitter, έχοντας την άποψη ότι τον αφορά μόνο η δουλειά του και όχι το να απαντά στον οποιονδήποτε γράφει σε βάρος του. Και αυτό παρότι από το περιβάλλον του παίκτη υπήρξε μία μεγάλη ενόχληση, με την επισήμανση πως άλλο κριτική και άλλο να γίνεται χρήση τέτοιων λέξων που προσβάλλουν την προσωπικότητα ενός διεθνούς φορ με τέτοια καριέρα πίσω του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα