Παρί Σεν Ζερμέν – Λυών 5-0

Gazzetta team
Παρί Σεν Ζερμέν – Λυών 5-0

bet365

Η Παρί σκόρπισε την Λυών με 5-0 με μεγάλη εμφάνιση στο δεύτερο μέρος και τον Μπαπέ να πετυχαίνει 4 γκολ σε διάστημα 13 λεπτών.

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Σαραγόσα - Οσασούνα! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Μεγάλο ματς στο Παρίσι, όπου η Παρί υποδέχθηκε την Λυών. Το παιχνίδι τα είχε όλα. Γκολ, φάσεις, αποβολές και στο τέλος το μεγάλο αστέρι του Μπαπέ να λάμπει. Οι Παριζιάνοι ευτύχισαν να προηγηθούν με πέναλτι του Νεϊμάρ μόλις στο 9’, όμως στη συνέχεια δέχθηκαν την πίεση των λιονέ, που έκαναν μεγάλη εμφάνιση στο πρώτο μέρος, παρότι έχασαν με τραυματισμό τον Φεκίρ μόλις στο 7’, αλλά έπεσαν πάνω στον Μπουφόν.

Στο 35’ τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα για τους γηπεδούχους, καθώς αποβλήθηκε ο Κιμπέμπε, αλλά παρά την πίεση που άσκησαν οι φιλοξενούμενοι δεν βρήκαν ποτέ το γκολ. Όταν, μάλιστα, και εκείνοι έμειναν με 10 παίκτες από το 47’ (δεύτερη κίτρινη στον Τουσάρ), οι παίκτες του Τούχελ άρπαξαν την ευκαιρία από τα μαλλιά. Στο 52’ ο Μπαπέ είχε δοκάρι, αλλά έκανε το 2-0 στο 61’ και ακολούθησε ένα απίστευτο κρεσέντο, με τον νεαρό επιθετικό να πετυχαίνει άλλα 3 γκολ στο 66’, στο 69’ και στο 74’ για το τελικό 5-0! Ο Ντεπάι θα μπορούσε να πετύχει το γκολ της τιμής στο 81’, αλλά είδε την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι...

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα