Το απίστευτο και παράλογο της UEFA στην έρευνα για την Παρί

Το απίστευτο και παράλογο της UEFA στην έρευνα για την Παρί

Gazzetta team
Το απίστευτο και παράλογο της UEFA στην έρευνα για την Παρί

bet365

Η μία Επιτροπή Ερευνών στέλνει το φάκελο στην άλλη και ξανά πίσω, καθώς κάποιοι φαίνεται να μην δέχονται το πόρισμα ότι οι Παριζιάνοι λειτουργούν στο πλαίσιο του Financial Fair Play.

Πέρσι η Επιτροπή Ερευνας της UEFA είχε αναλάβει να διερευνήσει το Financial Fair Play της Παρί και ειδικά το ζήτημα των περίεργων χορηγιών. Αφού λοιπόν έβγαλε πόρισμα και ζήτησε από τον σύλλογο να προβεί σε συγκεκριμένες ενέργειες, στις οποίες αυτός προέβη, η Επιτροπή αποφάσισε ότι δεν υπήρχε κάτι άλλο να εξετάσει και έκλεισε τον φάκελο.

Μέχρι εκεί όλα πήγαιναν καλά για τους Παριζιάνους. Ωσπου εμφανίστηκε μία άλλη Επιτροπή της UEFA, η οποία είναι ανώτερη θεσμικά και θεώρησε ότι ο φάκελος δεν εξετάστηκε σωστά. Το φοβερό στην όλη υπόθεση είναι ότι τον έστειλε και πάλι πίσω στην ίδια Επιτροπή που είχε κάνει την έρευνα, ώστε να ερευνήσει και πάλι το θέμα που η ίδια είχε κλείσει.

Ολα τα παραπάνω έχουν κάνει έξαλλη την Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς η διοίκησή της πιστεύει ότι πίσω απ' αυτή την ιστορία κρύβονται τα μεγάλα clubs της Ευρώπης, τα οποία προσπαθούν εναγωνίως να βρουν κατηγορίες εις βάρος της και να σταματήσουν την μεταγραφική επέλαση και δύναμή της.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα