Ζαρντίμ: «Είμαι τυχερός που συνεργάζομαι με τον Ριμπολόβλεφ»

Gazzetta team
Ζαρντίμ: «Είμαι τυχερός που συνεργάζομαι με τον Ριμπολόβλεφ»

bet365

Ο προπονητής της Μονακό Λεονάρντο Ζαρντίμ πήγε στη Λευκάδα και μίλησε για τον ιδιοκτήτη του Σκορπιού και της γαλλικής ομάδας, Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ.

Έχοντας ολοκληρώσει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του με τη Μονακό ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έδωσε το «παρών» στη Λευκάδα ως καλεσμένος στην ημερίδα «Μαζί δημιουργούμε το μέλλον», την οποία συνδιοργάνωσε η γαλλική ομάδα με τον Οδυσσέα Νυδρίου.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, ο οποίος με τη σύζυγό του και τα παιδιά του φιλοξενήθηκαν από τον Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ στο σπίτι του στον Σκορπιό, μίλησε στους δημοσιογράφους για το event αλλά και τις σχέσεις του με τον πρόεδρο της Μονακό, υπογραμμίζοντας την άψογη συνεργασία που έχει μαζί του και την εκτίμηση που τρέφει προς το πρόσωπό του ισχυρού άνδρα της ομάδας.

«Έχω την τύχη να συνεργάζομαι με έναν πρόεδρο που αναγνωρίζει τη δουλειά μου και εγώ τη δική του ως προέδρου. Μαζί παίρνουμε σοβαρές αποφάσεις που έχουν να κάνουν με την ανάπτυξη αυτού του συλλόγου. Δουλεύω ήδη τέσσερα χρόνια και αν πάνε όλα καλά, θα συνεχίσω να δουλεύω και άλλα ακόμα», ήταν τα λόγια του Πορτογάλου τεχνικού για τον Ριμπολόβλεφ ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στην παρουσία του στην ημερίδα.

«Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με αυτή την πρόσκληση. Που ήρθα σε μια χώρα που έχω δουλέψει και έχω έρθει για διακοπές. Έχω περάσει από ακαδημίες και όλοι εμείς που δουλεύουμε σε υψηλό επίπεδο, πρέπει να αναγνωρίζουμε το λίκνο του ποδοσφαίρου. Το νησί είναι εκπληκτικό. Είναι κατ' αρχάς συνδυασμός πολλών στοιχείων», πρόσθεσε.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα