Νις - Παρί Σεν Ζερμέν 1-2

Gazzetta team
Νις - Παρί Σεν Ζερμέν 1-2

bet365

Ο Μάριο Μπαλοτέλι είδε το δοκάρι να τον σταματάει δύο φορές, με την Παρί Σεν Ζερμέν με γκολ του Ντάνι Άλβες στο 82' να περνάει δύσκολα με 1-2 από την έδρα της Νις, κάνοντας ακόμα ένα βήμα για την εξασφάλιση του τίτλου στη Ligue 1.

Ακόμα και στην κακή της μέρα η Παρί Σεν Ζερμέν έχει το... know-how να παίρνει τις νίκες. Κάπως έτσι ήταν το μεσημέρι στη Νίκαια για τους παίκτες του Ουνάι Έμερι, οι οποίοι σημείωσαν την ένατη σερί νίκη τους στο 2-1 επί της Νις και έκαναν ακόμα ένα βήμα για τη μαθηματική εξασφάλιση του τίτλου.

Σκόραρε ο Μήτρογλου οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα Μαρσέιγ - Λυών; Στη vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*!(21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Το ματς στη Νίκαια ήταν ανοικτό από το ξεκίνημα με τη Νις να παίρνει το προβάδισμα στο 17' έπειτα από μια πολύ όμορφη αντεπίθεση και ωραίο πλασέ του Σεντ-Μαξιμέν. Η απάντηση της Παρί ήρθε μόλις τέσσερα λεπτά αργότερα, μια με εξαιρετική προσωπική ενέργεια του Άνχελ Ντι Μαρία, ο οποίος «χόρεψε» την άμυνα των γηπεδούχων και τελείωσε τη φάση ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Τόσο η Νις, όσο και η Παρί, πριν τα γκολ, είχαν δει τις προσπάθειες των Μπαλοτέλι και Καβάνι να σταματάνε στο δοκάρι, με τους παίκτες του Έμερι πάντως να μην πιάνουν υψηλά στάνταρ απόδοσης.

Στο δεύτερο μέρος το ματς άνοιξε με τις δύο ομάδες να δημιουργούν κινδύνους στις δύο εστίες. Η Παρί θα πρέπει να αισθάνεται πάντως τυχερή καθώς στο 75' ο Μπαλοτέλι είδε το δοκάρι να τον σταματάει για δεύτερη φορά στο παιχνίδι!

Κι αφού η Νις δεν πήρε το προβάδισμα, η Παρί την τιμώρησε με το πρώτο γκολ του Ντάνι Άλβες στη Ligue 1. Στο 82' έπειτα από σέντρα του Ραμπιό, ο Βραζιλιάνος μπακ με κεφαλιά έγραψε το 1-2, γυρνώντας τούμπα το ματς και δίνοντας στους Παριζιάνους τη νίκη.

nic-psg_254645 от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα