Παρί – Μονπελιέ 4-0

Gazzetta team
Παρί – Μονπελιέ 4-0

bet365

Ο Ουρουγουανός επιθετικός έγραψε ιστορία στο σκοράρισμα, ο Νεϊμάρ επέστρεψε με δύο γκολ και οι Παριζιάνοι που καθάρισαν 4-0 την Μονπελιέ, σκέφτονται τη Ρεάλ.

Η Μονπελιέ είναι τίμια φέτος, κάνει καλή πορεία, πίεσε σε κάποια σημεία του παιχνιδιού, αλλά εντός η Παρί δεν παίζεται. Οι Παριζιάνοι καθάρισαν 4-0 και κάθε αγωνιστική βρίσκονται όλο και πιο κοντά στο να κλειδώσουν τον τίτλο, αφήνοντας πίσω τους την ήττα από τη Λυών.

Το σημαντικότερο που συνέβη στο ματς, ήταν το 1-0 από τον Καβάνι, ο οποίος έφτασε τα 157 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Παρί και είναι ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία της, αφήνοντας πίσω του τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Στη συνέχεια είχαμε τα γνωστά. Ο Νεϊμάρ επέστρεψε, παίρνοντας την μπάλα για να εκτελέσει εύστοχα το πέναλτι, ενώ πρόσθεσε ακόμα ένα στο φινάλε (82'), φτάνοντας τα 17 γκολ (έχει και 11 ασίστ). Ενδιάμεσα (70') ο Ντι Μαρία επιβεβαίωνε το φορμάρισμά του με το 3-0. Η Παρί είναι on fire και έχει φέτος τα πιο πολλά γκολ (72) από κάθε άλλη ομάδα στα πέντε μεγάλα πρωταθλήματα.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα