O Mήτρογλου με... παπάκι σε γαλλική εφημερίδα! (pic)

Gazzetta team
O Mήτρογλου με... παπάκι σε γαλλική εφημερίδα! (pic)

bet365

Αφιέρωμα στον Κώστα Μήτρογλου, τον οποίο παρομοιάζει με... ελληνικό σάντουιτς, φιλοξενεί γαλλική εφημερίδα, με φωτογραφία του Έλληνα φορ να κάνει... σούζα!

«Σούζα στην κρίση». Το φυλλάδια που είχε κυκλοφορήσει με... τρολική διάθεση σε διάφορα πανεπιστημιακά ιδρύματα κατά την διάρκεια των φοιτητικών εκλογών του 2011, βρήκε φιλοξενία στην Equipe! Ο φορ της Μαρσέιγ έχει την τιμητική του στη γαλλική εφημερίδα, η οποία τον χαρακτηρίζει ελληνικό σάντουιτς, εννοώντας ότι βρίσκεται ανάμεσα σε δύο κουλτούρες, την ελληνική και τη γερμανική και τονίζοντας ότι είναι πολύ δημοφιλής στην Ελλάδα! Για το φωτομοντάζ με το παπάκι, αναφέρει ότι είναι από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και χαρακτηρίζει τον διεθνή επιθετικό Σωτήρα.

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Βιγιαρεάλ με επιστροφή στοιχήματος*, αν ο Μπάκα σημειώσει το πρώτο τέρμα. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Στο αφιέρωμα τονίζει ότι στον «Μητρογκόλ» δεν αρέσουν πολύ τα αστεία και οι πλάκες, ενώ θυμάται και μια ατάκα του Γιώργου Δώνη από την εποχή που τον είχε στον Ατρόμητο! Ο Έλληνας προπονητής είχε αποκαλύψει ότι πριν τον τελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό ο Μήτρογλου είχε μπει αλλαγή στο ματς με τον Λεβαδειακό και είχε σκοράρει για το 2-2. Στα αποδυτήρια είχε πίτσα, όμως ο Μήτρογλου δεν έτρωγε. Πήρε το κομμάτι και βγήκε προς τα έξω. Όταν τον ρώτησε που πηγαίνει, του απάντησε: «κόουτς δεν μπορώ να φάω πίτσα χωρίς coca-cola. Nα σταματήσουμε κάπου να πάρω μία;»!

Δείτε το θέμα της εφημερίδας

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα