Μπάγερν - Σάλκε 5-0: Θέαμα και στο -1 (vid)

Γιώργος Καραμάνος
Μπάγερν - Σάλκε 5-0: Θέαμα και στο -1 (vid)

bet365

Η Μπάγερν ήταν εξαιρετική στο 5-0 επί της Σάλκε, από την οποία δεν χάνει από το 2010 (16-3-0) και πλησίασε σε απόσταση αναπνοής στο να βρεθεί όπου συνήθως: στην κορυφή.

Η Λειψία είχε ηττηθεί νωρίτερα. Αυτό ήταν το ένα προαπαιτούμενο. Το δεύτερο είχε να κάνει με τη δική της διάθεση. Και η Μπάγερν είχε κέφια απέναντι στη Σάλκε, καθαρίζοντάς την εμφατικά. Το 5-0 έστειλε τους Βαυαρούς στο -1 από την κορυφή και τους κατέστησε ξανά μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση και αυτής της Μπουντεσλίγκα.

Την αρχή έκανε ως συνήθως ο Λεβαντόφσκι (6'), ο οποίος έχει βάλει 13 γκολ σε εννέα διαδοχικά ματς απέναντι στους Βασιλικούς Μπλε (σ.σ.: μόνο ο θρυλικός Κλάους Φίσερ έχει κάτι αντίστοιχο στην ιστορία της Μπουντεσλίγκα). Ο Μίλερ (45'+2') έβαλε το 100ό του στην “Αλιάντς Αρένα”, ο Γκορέτσκα βρήκε δίχτυα με αεροπλανικό βολ πλανέ (50') και ο Τιάγκο (58') έκανε το καρέ των γηπεδούχων. Τα πέντε έκλεισαν στο 89', με τον Σούμπερτ να κάνει λάθος και να στέλνει στην εστία του το σουτ του Γκνάμπρι.

Μπάγερν (Χανς-Ντίτερ Φλικ): Νόιερ, Μπόατενγκ, Αλάμπα, Παβάρ, Κίμιχ, Τιάγκο (62' Κουτίνιο), Ντέιβις, Γκορέτσκα (78' Τολισό), Πέρισιτς (68' Γκνάμπρι), Μίλερ, Λεβαντόφσκι

Σάλκε (Ντέιβιντ Βάγκνερ): Σούμπερτ, Οτσίπκα, Νάσταζιτς, Κένι (80' ΜακΚένι), Καμπάκ, Καλιτζούρι, Γκρέγκοριτς (57' Κουτουτσού), Μασκαρέλ, Ζέρνταρ Χαρίτ, Ματόντο (57' Μπουζελάμπ).

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα