Οπαδοί Μπάγερν: Πανό κατά της χειμερινής προετοιμασίας στο Κατάρ (pic)

Gazzetta team
Οπαδοί Μπάγερν: Πανό κατά της χειμερινής προετοιμασίας στο Κατάρ (pic)

bet365

Η εξέδρα της Μπάγερν Μονάχου πήρε θέση εναντίον της χειμερινής προετοιμασίας του κλαμπ που θα διεξαχθεί στο Κατάρ, μέσω πανό για τα... ξεχασμένα ανθρώπινα δικαιώματα στο αραβικό κράτος.

Λαμία - ΑΕΚ με ακόμα καλύτερες αποδόσεις. |21+

Οι ιθύνοντες της Μπάγερν Μονάχου προγραμμάτισαν την διεξαγωγή της χειμερινής προετοιμασίας του συλλόγου, στο πλαίσιο της διακοπής της Bundesliga, στο Κατάρ, απόφαση που δεν άρεσε καθόλου στους οργανωμένους οπαδούς των Βαυαρών.

Η εξέδρα των φίλων της ομάδας, η οποία φημίζεται για τα μηνύματα που περνά κατά τη διάρκεια των αγώνων, σήκωσαν πανό στο ματς με την Βόλφσμπουργκ, εστιάζοντας στην καταστρατήγηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων που εφαρμόζεται στο αραβικό κράτος και πιο συγκεκριμένα στο καθεστώς της Καφάλα (απαγόρευση στην εργατική τάξη εξόδου από τη χώρα ή αποχώρησης χωρίς την άδεια του εργοδότη).

«Τα ανθρώπινα δικαιώματα πετούν ξανά μακριά με την αεροπορική της Καφάλα», ήταν το αιχμηρό μήνυμα των φίλων της Μπάγερν, εκδηλώνοντας την εναντίωση τους στην προτίμηση της διοίκησης να επεκταθεί στην συγκεκριμένη αγορά, η οποία παράμερα με το καθεστώς στη χώρα αναπτύσσεται ραγδαία στον ποδοσφαιρικό κόσμο τα τελευταία χρόνια.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα