Κουτίνιο: Ανακοινώθηκε η συμφωνία με τη Μπάγερν Μονάχου

Gazzetta team
Κουτίνιο: Ανακοινώθηκε η συμφωνία με τη Μπάγερν Μονάχου

bet365

Η Μπάγερν Μονάχου επισημοποίησε τη συμφωνία με τη Μπαρτσελόνα για τον δανεισμό του Φιλίπε Κουτίνιο μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, εξασφαλίζοντας και οψιόν αγοράς του Βραζιλιάνου.

Οι Βαυαροί μπορεί να έκαναν κακό ξεκίνημα στη νέα Bundesliga με το τελικό 2-2 απέναντι στη Χέρτα Βερολίνου το βράδυ της Παρασκευής, ωστόσο, προσπάθησαν κάπως να διορθώσουν τις εντυπώσεις με την απόκτηση του Φιλίπε Κουτίνιο.

Η Μπάγερν επισημοποίησε τη συμφωνία η οποία έχει επιτευχθεί για τον δανεισμό του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού μέχρι και το καλοκαίρι του 2020, εξασφαλίζοντας και οψιόν αγοράς του.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το κόστος του δανεισμού φτάνει στα 20 εκατομμύρια ευρώ και αν θελήσουν οι Πρωταθλητές της Bundesliga να κάνουν τον παίκτη δικό τους το επόμενο καλοκαίρι, θα πρέπει να διαθέσουν άλλα 120 εκατομμύρια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα