Μπάγερν: «Θέλουμε τον Σανέ και μιλάμε με Σίτι»

Gazzetta team
Μπάγερν: «Θέλουμε τον Σανέ και μιλάμε με Σίτι»

bet365

Η Μπάγερν φουλάρει για τη μεταγραφική της ενίσχυση και ο ισχυρός άνδρας της ομάδας επιβεβαίωσε τις επαφές για την απόκτηση του Σανέ.

Η Μπάγερν είναι αποφασισμένη να κάνει τη διαφορά στο φετινό μεταγραφικό παζάρι, αφού την επόμενη σεζόν θα παρουσιαστεί χωρίς σημαντικές προσωπικότητες, όπως οι Ριμπερί, Ρόμπεν. Οι Βαυαροί έχουν προβεί ήδη στην απόκτηση των Παβάρ, Ερνάντες, ενώ βασικός τους στόχος είναι ο Λιρόι Σανέ. Μάλιστα, ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου, Ούλι Χένες επιβεβαίωσε τις επαφές με τον εξτρέμ της Σίτι τονίζοντας: «Ναι, ενδιαφερόμαστε για τον Σανέ και δουλεύουμε για να τον αποκτήσουμε». Σύμφωνα με το Kicker ο Σανέ έχει ενημερωθεί για τις εξελίξεις και έχει διαμηνύσει στη Σίτι: ή μένει ή υπογράφει στην Μπάγερν. Ο Γερμανός έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2021 και οι Βαυαροί είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν το ποσό που θέλει η αγγλική ομάδα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα