Ζήσε live την δράση σε ΝΒΑ, Bundesliga και Serie A!

Gazzetta team
Ζήσε live την δράση σε ΝΒΑ, Bundesliga και Serie A!

bet365

Στο NBA, την Bundesliga και την Serie A… αγριεύουν τα πράγματα όσο πλησιάζει το τέλος της σεζόν και αυτή την εβδομάδα έρχονται απολαυστικές μάχες. Όλα παίζουν μέσω live streaming στην Bwin.

Είσαι κολλημένος με τα σπορ; Aν ναι, τότε η εβδομάδα που έρχεται δεν πρόκειται να σε αφήσει παραπονεμένο. Για τους fans του ΝΒΑ ξεκινάμε δυνατά με μεγάλα ματς στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του κόσμου.

Οι εκπληκτικοί φέτος Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο, θέλουν να συνεχίσουν να… σκορπούν τρόμο στο ΝΒΑ. Πάντως απέναντι στον ηγέτη των ελαφιών, τα πράγματα είναι δύσκολα για όποιον κληθεί να το αντιμετωπίσει. Ή μάλλον καλύτερα για τους 3-4 παίκτες που πέφτουν πάνω του κάθε φορά που πλησιάζει το αντίπαλο καλάθι. Με φόρα θέλει να μπει o Greek Freak στα playoffs, εκεί όπου έχει μεγάλες φιλοδοξίες.

Ατελείωτο live streaming* στη bwin 21+ | Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΝΒΑ χωρίς Τζέιμς Χάρντεν δεν υπάρχει. Ο… σεσημασμένος σκόρερ του Χιούστον δεν πρόκειται να το κάνει εύκολο όσον αφορά το βραβείο του MVP. Μας έχει συνηθίσει στις 40άρες και δεν πρόκειται να τις αφήσει, καθώς πλέον έχουμε μπει στην τελική ευθεία για το βραβείο του MVP. Greek Freak και Πολ Τζορτζ παραμονεύουν να του το... αρπάξουν μέσα από τα χέρια.

Όλα αυτά λίγο καιρό πριν ξεκινήσουν τα playoffs, εκεί όπου όλα τα ματς θα είναι… αίμα και άμμος. Γιατί όλοι θέλουν τη συντροφιά του δαχτυλιδιού που θα απολαύσει μόνο ο πρωταθλητής. Οι Ουόριορς θέλουν να κάνουν το three-peat, όμως Μπακς, Ράπτορς, Σέλτικς, Νάγκετς και Θάντερ παραμονεύουν να τους πάρουν τον... θρόνο.

Δες τα αθλητικά ραντεβού στη bwin μέσω Live Streaming. Η υπηρεσία live streaming, που παρέχει η bwin, είναι διαθέσιμη για όλους τους παίκτες αρκεί να διαθέτουν παικτικό λογαριασμό στη bwin.

Αυτόματο Cash Out* και μένεις ήσυχος 21+ | Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Στην Βundesliga εκεί όπου όλα έδειχναν εύκολα για την Ντόρτμουντ, οι Βεστφαλοί έχασαν έδαφος με αποτέλεσμα η Μπάγερν να τους πιάσει και πλέον το φινάλε θα σπάσει… καρδιές. Η παρέα του Ρόις που έχει πάει το transition σε άλλο επίπεδο, θα αναγκαστεί να πάρει αέρα, πρωτεύουσας, καθώς παίζει δύσκολα ματς με τη Χέρτα στο Βερολίνο. Στον αντίποδα η… αρμάδα του Λεβαντόφσκι που άντεξε την… κρίση στο ξεκίνημα της σεζόν, θέλει να κάνει επίδειξη δυναμης κόντρα στη Μάιντζ και να αγχώσει ακόμα πιο πολύ την Ντόρτμουντ.

Στη Serie μπορεί η Γιουβέντους να κάνει... παρέλαση προς ακόμα ένα πρωτάθλημα, αλλά στα υπόλοιπα μέτωπα τα πράγματα είναι ανοιχτά. Αυτό το Σαββατοκύριακο όλα τα βλέμματα πέφτουν πάνω στο ντέρμπι της Μίλαν με την Ίντερ. Ποιος θα είναι το αφεντικό του Μιλάνου; Ποιος θα κερδίσει πόντους για την έξοδο στο Champions League. O Πιόντεκ πυροβολεί χωρίς σταματημό, ενώ από την άλλη μένει να δούμε τι θα συμβεί με την υπόθεση του Ικάρντι.

Το γερμανικό, αλλά και το ιταλικό πρωτάθλημα υπόσχονται φοβερό θέαμα μέχρι τέλους και η bwin δεν αφήνει παραπονεμένο τον παίκτη, αφού του δίνει την ευκαιρία μέσω Live Streaming να δει τι παίζει.

Η εβδομάδα που ξεκίνησε είναι γεμάτη σπουδαίες αθλητικές μάχες και στην Βwin από τις 08/03 έως τις 18/03 σε ζωντανή μετάδοση παίζουν 67 λίγκες.

Για τους λάτρεις του βόλεϊ υπάρχει το CEV Champions League με μεγάλα ματς, ενώ οι… κολλημένοι με το handball ξέρουν τι θα κάνουν. Θα απολαύσουν μέσω Live Streaming το EHF Champions League και θα έχουν την δυνατότητα να βλέπουν ανά πάσα στιγμή τι γίνεται στο ματς και να επιλέξουν μέσα από μια ποικιλία στοιχηματικών επιλογών. Είναι απολαυστικό να βλέπεις live τον Νγκαπέ να... απογειώνεται και να... καθαρίζει με καρφιά τους αντιπάλους του.

Για να μην χάνεις ούτε λεπτό από τα παιχνίδια που έχεις παίξει η λύση είναι το live streaming από τη Bwin.

Έτσι δεν θα χάνεις τα αεροπλανικά του Αντετοκούνμπο, τις γκολάρες του Λεβαντόφσκι και τα... καρφιά του Nγκαπέ!

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα