Ντόρτμουντ - Στουτγκάρδη 3-1

Gazzetta team
Ντόρτμουντ - Στουτγκάρδη 3-1

bet365

Η Ντόρτμουντ κέρδισε την Στουτγκάρδη με 3-1 με δύο γκολ στο τέλος. Γκέλαρε η Λειψία, σημαντική νίκη η Φράιμπουργκ.

Η Ντόρτμουντ ήταν καλύτερη σχεδόν σε όλη τη διάρκεια, όμως για ακόμη μία φορά φέτος παραλίγο να τα τινάξει όλα στον αέρα. Οι Βεστφαλοί είδαν την Στουτγκάρδη να ισοφαρίζει στο 71’, αλλά με δύο γκολ στο τέλος έφτασαν στη νίκη με 3-1 για να μείνουν στην ισοβαθμία με την Μπάγερν, αλλά να χάσουν τη διαφορά τερμάτων από τους Βαυαρούς.

Από το πρώτο λεπτό οι γηπεδούχοι έπαιξαν πολύ επιθετικά, όμως δεν μπορούσαν με τίποτα να φτάσουν στο γκολ παρά τις ευκαιρίες τους. Τελικά, βρήκαν το τέρμα που άξιζαν στο 62’ με πέναλτι του Ρόις, μόνο και μόνο για να δουν τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν στο 71’ από στημένη φάση με κεφαλιά του Κεμπφ. Στο 84’, όμως, ήρθε ο λυτρωτής Αλκάθερ να κάνει το 2-1, με τον Πούλισιτς να πετυχαίνει και τρίτο γκολ για την Ντόρτμουντ στις καθυστερήσεις για το τελικό 3-1.

Ντόρτμουντ (Λουσιέν Φαβρ): Μπούρκι, Χακίμι, Ακάντζι, Ντιαλό, Βολφ (88’ Ζαγκαντού), Βίτσελ, Γκέτσε, Σάντσο, Ρόις, Γκερέιρο (79’ Πούλισιτς), Αλκάθερ (92’ Ντιλέινι)

Στουτγκάρδη (Μάρκους Βάιντσιρλ): Τσίλερ, Μπεκ, Παβάρ, Κεμπφ, Καμπάκ, Ινσούα (88’ Γκόμεζ), Κάστρο, Ασκασιμπάρ, Τσούμπερ (70’ Δώνης), Έσβαϊν, Γκοσάλες (74’ Γκέντνερ)

Μετά τη μεγάλη νίκη επί της Ντόρτμουντ η Άουγκσμπουργκ έκανε τη ζημιά και στην Λειψία, καθώς έφυγε από την Ανατολική Γερμανία με το 0-0, κάνοντας ακόμη ένα βήμα για την παραμονή. Τέλος, πολύ σημαντική νίκη με 2-1 επί της Χέρτα πέτυχε η Φράιμπουργκ, που παραμένει μακριά από την επικίνδυνη ζώνη. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 27’ με τον Πέτερσεν, οι Βερολινέζοι ισοφάρισαν με τον Ιμπίσεβιτς στο 76’, όμως στο 80’ ο Βόσνιος σκόραρε και πάλι, αλλά σε λάθος εστία για το τελικό 2-1.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα