Στην παράταση η Μπάγερν, εύκολα η Σάλκε

Gazzetta team
Στην παράταση η Μπάγερν, εύκολα η Σάλκε

bet365

Η Μπάγερν επιβλήθηκε με 3-2 της Χέρτα στην παράταση και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου. Εύκολα με τεσσάρα η Σάλκε.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Η Μπάγερν δυσκολεύτηκε πολύ περισσότερο από όσο περίμενε, όμως επιβλήθηκε με ανατροπή με 3-2 της Χέρτα στην παράταση στο Βερολίνο και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου. Οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που άνοιξαν το σκορ μόλις στο 3’ με τον Μίτελσταντ, όμως η απάντηση των Βαυαρών ήταν άμεση.

Στο 7’ ο Γκναμπρί με δυνατό σουτ στην περιοχή έκανε το 1-1. Το ματς ήταν ανοιχτό και ο τελευταίος έδωσε το προβάδισμα στην Μπάγερν στο 49’ για το 1-2, πριν ο Ζέλκε ισοφαρίσει σε 2-2 στο 67’ και στείλει το ματς στην παράταση. Εκεί, οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και έφτασαν στη νίκη χάρη στο τέρμα του Κομάν με κεφαλιά από κοντά στο 98’.

Εύκολη πρόκριση η Σάλκε
Με τον πιτσιρικά, Αχμέντ Κουτουτσού, να γιορτάζει την ανανέωση του συμβολαίου του με εκπληκτικό γκολ, η Σάλκε διέλυσε στο Veltins Arena την Φορτούνα Ντίσελντορφ με 4-1 και πέρασε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας. Στο 30' ο Κουτουτσού άνοιξε το σκορ με τρομερό σουτ εκτός περιοχής και στο ξεκίνημα της επανάληψης οι παίκτες του Ντομένικο Τεντέσκο καθάρισαν την πρόκριση. Στο 48' ο Σαλίφ Σανέ έκανε το 2-0 και στο 53' ο Ουτ το 3-0. Στο 71' οι φιλοξενούμενοι μείωσαν για το 3-1 και το τελικό 4-1 διαμόρφωσε στο 87' ο Σανέ με το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα