Η Νυρεμβέργη θέλει να κρατήσει τον Περέιρα που συνδέεται με την ΑΕΚ

Gazzetta team
Η Νυρεμβέργη θέλει να κρατήσει τον Περέιρα που συνδέεται με την ΑΕΚ

bet365

Ο τεχνικός της Νυρεμβέργης σε δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως υπολογίζει τον Ματέους Περέιρα για τον δεύτερο γύρο της Bundesliga, τη στιγμή που από την Πορτογαλία συνεχίζουν να συνδέουν τον Βραζιλιάνο εξτρέμ με την ΑΕΚ.

Στο νέο Pamestoixima.gr βρίσκεις τον Χάρι Κέιν να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή σε σούπερ αποδόσεις. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Τόσο ο Ματέους Περέιρα, όσο και ο Κάρλος Μανέ (οι δύο εξτρέμ που ανήκουν στη Σπόρτινγκ) συνεχίζουν να συνδέονται από την Πορτογαλία με την ΑΕΚ. Η αλήθεια είναι πως και οι δύο έχουν προταθεί από τον τεχνικό διευθυντή Ούγκο Βιάνα, αλλά δεν αποτελούν και εύκολες περιπτώσεις. Για τον Κάρλος Μανέ συζητήσεις υπάρχουν με τη γερμανική Κολωνία, ενώ για τον Ματέους Περέιρα, παρότι όλα έδειχναν ότι θα διακοπτόταν ο δανεισμός του από τη Νυρεμβέργη, σημερινές δηλώσεις του προπονητή της γερμανικής ομάδας δείχνουν το αντίθετο.

Ο Μίκαελ Κέλνερ ρωτήθηκε συγκεκριμένα για το μέλλον του Ματέους Περέιρα στην ομάδα, καθώς ο μικρός χρόνος συμμετοχής του Βραζιλιάνου στο πρώτο μισό της σεζόν έδειχνε πως ο παίκτης δεν υπολογιζόταν. Ο τεχνικός της Νυρεμβέργης, ωστόσο, αποκάλυψε πως στο δεύτερο μισό της σεζόν θα δώσει περισσότερο χρόνο στον Περέιρα, τονίζοντας ότι τον υπολογίζει. «Ποτέ δεν τον είχα ξεγράψει. Είναι καλό να έχεις παίκτες με τους οποίους μπορείς να αλλάξεις το σύστημα κατά τη διάρκεια ενός αγώνα. Ναι. Βέβαια, ο Περέιρα μπορεί να αποτελέσει έναν σημαντικό παίκτη για εμάς στο δεύτερο μισό της σεζόν», ανέφερε ο Κέλνερ.

Μάλιστα το ρεπορτάζ του Kicker υπογραμμίζει ότι το γεγονός ότι ο Βραζιλιάνος άσος έπαιξε στα τρία τελευταία ματς πριν τη χειμερινή διακοπή είναι ένα σημάδι ότι αναμένεται να αγωνίζεται περισσότερο στη Νυρεμβέργη με την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα